Ticker

10/recent/ticker-posts

ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ...!!«Δεν πρέπει να σας φοβίζουν οι τουρκικοί S-400!!ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΡΩΣΙΑ»...!!ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ έχουμε από την Μόσχα η οποία ΣΗΜΕΡΑ δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα...!!

ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ...!!«Δεν πρέπει να σας φοβίζουν οι τουρκικοί S-400!!ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η  ΡΩΣΙΑ»...!!ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ  έχουμε από την Μόσχα η οποία ΣΗΜΕΡΑ δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα...!!










Nέες βόμβες έχουμε από την Μόσχα, η οποία σήμερα δείχνει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα.



Ο διευθυντής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής – Τεχνικής Συνεργασίας, Ντμίτρι Σουγκάγιεφ έκανε πριν λίγο αναφορά για τους S-300 και δήλωσε πως η Μόσχα είναι έτοιμη να τους εκσυγχρονίσει, απλά περιμένει την απάντηση της Αθήνας.



ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ S-400



Οι πωλήσεις των συστημάτων πυραυλικής αντιαεροπορικής άμυνας S-400 δεν συνιστούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο απειλή για την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας και τέτοιου είδους φόβοι είναι απολύτως αβάσιμοι, δήλωσε σε συνέντευξη του στο ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti ο διευθυντής της ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για θέματα στρατιωτικο-τεχνολογικής συνεργασίας Ντμίτρι Σουγκάγεφ.



«Το πυραυλικό σύστημα S-400, που είναι σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας, που ακόμη και με τη σημασία αυτής της λέξης, δεν είναι επιθετικό όπλο. Είναι το πιο σύγχρονο σύστημα, το οποίο προορίζεται να υπερασπίζεται πρωτίστως τον εναέριο χώρο, από τις επιβουλές των μεν ή των δε επιθετικών αεροδιαστημικών όπλων, σύγχρονων και μελλοντικών. Και σε σχέση με αυτό, η πώληση του στην Τουρκία δεν απειλεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο την εδαφική ακεραιότητα της Ελληνικής Δημοκρατίας. Συνεπώς οι φόβοι είναι απολύτως αβάσιμοι» δήλωσε ο Σουγκάγεφ.



ΓΙΑ ΤΑ KALASNIKOV



‘Οπως σας αναφέραμε νωρίτερα, τη συμπαραγωγή όπλων Καλάσνικοφ στη χώρα μας πρότεινε η Μόσχα στην Αθήνα, της οποίας την απάντηση ακόμη αναμένει η πρώτη.



Όπως αποκάλυψε ο διευθυντής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής – Τεχνικής Συνεργασίας, Ντμίτρι Σουγκάγιεφ, η Μόσχα έχει ήδη κάνει τη σχετική πρόταση στην Αθήνα και αναμένει την απάντησή της.



«Πριν από μερικά χρόνια δουλέψαμε, κατόπιν αιτήματος της ελληνικής πλευράς, για την οργάνωση της κοινής παραγωγής τουφεκιών Καλάσνικοφ στην Ελληνική Βιομηχανία Όπλων. Έχουμε κάνει σχετικές προσφορές στην ελληνική πλευρά. Δεν έχει ληφθεί απόφαση για το θέμα αυτό (από την Ελλάδα), δήλωσε χαρακτηριστικά.
Του Ανδρέα Μουντζουρούλια


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.