Ticker

10/recent/ticker-posts

project...ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...!!ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ....ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑΣ ΣΚΙΑΣ....για την κλιματική αλλαγή...!!Όταν το πρωτοδιαβάσαμε φάνηκε σενάριο επιστημονικής φαντασίας....Η επικεφαλής της ομάδας του πανεπιστημίου Lizzie Burns, δήλωσε πως:«Η ιδέα μας είναι τρομακτική....Εξίσου τρομακτική όμως είναι και η κλιματική αλλαγή»....!![ΒΙΝΤΕΟ]

project...ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...!!ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ....ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑΣ ΣΚΙΑΣ....για την κλιματική αλλαγή...!!Όταν το πρωτοδιαβάσαμε φάνηκε σενάριο επιστημονικής φαντασίας....Η επικεφαλής της ομάδας του  πανεπιστημίου Lizzie Burns, δήλωσε πως:«Η ιδέα μας είναι τρομακτική....Εξίσου τρομακτική όμως είναι και η κλιματική αλλαγή»....!![ΒΙΝΤΕΟ]







Ετοιμάζονται να δημιουργήσουν «γιγαντιαία σκιά» για την κλιματική αλλαγή
Όταν το πρωτοδιαβάσαμε, φάνηκε βγαλμένο από κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Κι όμως, σχεδιάζεται να υλοποιηθεί, με βασικό χρηματοδότη, τον πασίγνωστο Μπιλ Γκέιτς.
Το όλο project, γίνεται για να βοηθήσουμε τον πλανήτη να ανταπεξέλθει στην… – ναι το μαντέψατε – Κλιματική αλλαγή!
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, προέρχεται από μια ιδέα του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, όπου εκπόνησαν ειδικοί επιστήμονες, και απλά…«έτυχε» να πέσει στην προσοχή του Γκέιτς και να του αρέσει.
Αυτό που σχεδιάζουν να κάνουν, είναι να δημιουργήσουν μια γιγαντιαία σκιά, μεταφέροντας τόνους σκόνης, πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης και ψεκάζοντάς τους γύρω από την στρατόσφαιρα της, ώστε να μειωθεί το ηλιακό φως και να γίνει πιο αχνό.
Με αυτή τη μέθοδο, θα ανακλάται τμήμα της ζέστης και της ηλιακής αντινοβολίας πίσω στο διάστημα, μειώνοντας την επίδραση του ηλιακού φωτός.
Και αν κανείς θεωρεί πως κάτι τέτοιο θα αργούσε να υλοποιηθεί, τα πρώτα πειράματα, θα λάμβαναν χώρα πριν μερικούς μήνες, ωστόσο μετά από μερικές αντιδράσεις άλλων επιστημόνων, το πρόγραμμα «πάγωσε» και αναμένεται μια νομοπαρασκευαστική επιτροπή να το εξετάσει σύντομα και να αποφανθεί για το μέλλον του.
Η επικεφαλής της ομάδας του πασίγνωστου πανεπιστημίου, Lizzie Burns, δήλωσε πως: «Η ιδέα μας είναι τρομακτική. Εξίσου τρομακτική όμως είναι και η κλιματική αλλαγή».
Ειρωνεία! Οι δήθεν οικολόγοι που είναι κατά οποιαδήποτε παρέμβασης στη φύση, θέλουν να μειώσουν το φως το ήλιου στη Γή! «Πόσο υποκριτές είναι», σχολίασαν πολλοί στα Social Media, σύμφωνα με το el.gr
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...