Ticker

10/recent/ticker-posts

Τέλος Κόβεται το Netflix από Smart TV από την 1η Δεκεμβρίου


Τέλος Κόβεται το Netflix από Smart TV από την 1η Δεκεμβρίου







Τέλος το Netflix από Smart TV.
Την απόφαση να σταματήσει να βρίσκεται στο μενού μερικών τηλεοράσεων smart πήρε το Netflix, μια και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, διαπιστώθηκαν κενά στο λογισμικό και πολλοί κωδικοί παρουσιάστηκαν «σπασμένοι».
Πάντως, σύμφωνα με ανακοίνωση της Samsung, της οποίας κάποια παλαιότερα μοντέλα smart TV θα σταματήσουν να υποστηρίζουν την εφαρμογή, οι λόγοι είναι για τεχνικούς προορισμούς.
«Λόγω τεχνικών περιορισμών, το Netflix θα σταματήσει να υποστηρίζεται από κάποιες συσκευές από την 1η Δεκεμβρίου του 2019. Κάποια παλαιότερα μοντέλα Samsung smart TV θα επηρεαστούν από αυτή την αλλαγή», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...