Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ......;;;;;ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ....ΠΑΡΑΔΟΞΟ….ΠΩΣ…ΚΑΛΕΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ….ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ….!!(ΒΙΝΤΕΟ)



ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ....;;;;ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ....ΠΑΡΑΔΟΞΟ….ΠΩΣ…ΚΑΛΕΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ….ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ  ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ  ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ….!!(ΒΙΝΤΕΟ)







 Τέτοια βίντεο όμως ενισχύουν και την άποψη πως ανάμεσά μας υπάρχουν ερπετοειδής άνθρωποι (γνωστοί και ως φίδια) που μάλιστα έχουν καταλάβει όλες τις θέσεις κλειδιά με απώτερο σκοπό να εξουσιάζουν τον κόσμο... Σε ζωντανή συζήτηση και ενώ υπάρχει κάποια διαφωνία μεταξύ δύο καλεσμένων ο ένας εκ των δύο κάνει μια κίνηση που άνετα μπορεί κάποιος να την περιγράψει όμοια με αυτή του φιδιού λίγο πριν δαγκώσει ενώ ακούγεται και κάποιο κροτάλισμα ή κάποιο σφύριγμα από μέσα του!!! Απίστευτα πράγματα...


ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.