ΕΙΝΑΙ...Η ΩΡΑ...;;;;ΔΕΝ...ΥΠΑΡΧΕΙ...ΧΡΟΝΟΣ....!!ΚΑΙ ΑΝ...ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ....ΤΟΤΕ...ΤΟ...''ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟ''...!!Ή ΜΗΔΕΝΑ προ του ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ''...!!ΕΜΕΙΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ...ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ...ΕΓΚΑΙΡΑ....!![ΒΙΝΤΕΟ]

 ΕΙΝΑΙ...Η ΩΡΑ...;;;;ΔΕΝ...ΥΠΑΡΧΕΙ...ΧΡΟΝΟΣ....!!ΚΑΙ ΑΝ...ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ....ΤΟΤΕ...ΤΟ...''ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟ''...!!Ή ΜΗΔΕΝΑ προ του ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ''...!!ΕΜΕΙΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ...ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ...ΕΓΚΑΙΡΑ....!![ΒΙΝΤΕΟ]Όλους μας απασχολεί αν υπάρχει «πεπρωμένο » , που τελικά δεν θα αποφύγουμε .
Θα σας θέσω κάποια στοιχεία και στο τέλος θα το αποφασίσετε εσείς .
Ο ΘΕΟΣ ,για όσους ακόμα πιστεύουν στην ύπαρξη του .
Όσοι δεν πιστεύετε εκ του πονηρού  έχετε ή σας έχει κατεβάσει τον διακόπτη «κάποιος «, για να διαπράττεται ανενόχλητοι και χωρίς «φόβο ΘΕΟΥ » ή «τύψεις συνειδήσεως » τις αμαρτίες σας .
Απλά να ξέρετε ότι οι άθεοι ,έχουν τις μεγαλύτερες φοβίες ,τύψεις και ψυχολογικά ,γιατί δεν μπορούν και δεν θέλουν από «εγωισμό » να ζητήσουν συγνώμη στον ΘΕΟ .Η εύκολη λύση είναι ότι δεν υπάρχει ΘΕΟΣ ….
Αυτό όμως που γεμίζει το κενό των άθεων αυτολατρεία , ταξίδια ,ψώνια , δραστηριότητες , σχέσεις ,κοσμική ζωή και οι ίδιοι καταλαβαίνουν ότι δεν γεμίζει με τίποτα …λείπει ο ΘΕΟΣ
Αυτοί είναι που χρησιμοποιούν και την «καραμέλα » του πεπρωμένου ,για να απαλύνουν τον κρυφό πόνο ,στο ψεύτικο γέλιο τους .Μόλις γυρίσεις την πλάτη η «πίκρα » και το «δηλητήριο » της καρδιάς τους ξεχειλίζει…
Για τον Θεό το μόνο ζητούμενο είναι η «σωτηρία της ψυχής » του κάθε παιδιού του .
Να γίνει η καρδιά μας ζωντανή και να πάλλεται ,αυτό γίνεται μόνο αν
ἀγαπήσεις Κύριον τὸν Θεόν σου ἐξ ὅλης τῆς καρδίας σου καὶ ἐξ ὅλης τῆς ψυχῆς σου καὶ ἐξ ὅλης τῆς διανοίας σου καὶ ἐξ ὅλης τῆς ἰσχύος σου. αὕτη πρώτη ἐντολή. 31 καὶ δευτέρα ὁμοία, αὕτη· ἀγαπήσεις τὸν πλησίον σου ὡς σεαυτόν.
Δεν λέει πουθενά «αγάπα τον εαυτό σου » γιατί δεν χρειάζεται ;
Όταν αγαπήσεις τον ΘΕΟ ,κάνεις τα πάντα για τον ΘΕΟ ,τότε ΑΓΑΠΑΣ τον εαυτό σου και του προσφέρεις και τον γεμίζεις με το «μεγαλύτερο δώρο » την ΑΓΑΠΗ
Ο «φωτισμός » της πολύτιμης και αιώνιας ψυχής μας να καταλάβουμε ποια είναι η πραγματική αλήθεια ,η σχέση εμπιστοσύνης δηλαδή ΠΙΣΤΗΣ με τον ΘΕΟ
ὃς πάντας ἀνθρώπους θέλει σωθῆναι καὶ εἰς ἐπίγνωσιν ἀληθείας ἐλθεῖν.
Απ. Παύλος «Προς Τιμόθεον «
Αυτό γίνεται μόνο όταν αντιμετωπίσουμε δοκιμασίες ,για να έρθουμε σε ακριβή γνώση του εαυτού μας
Και να πάρουμε την απόφαση ,να στραφούμε προς την » μετάνοια «
Αυτό θα γίνεται όλη μας την ζωή ,θα τον εγκαταλείπουμε ,θα μας προφυλάσσει ,θα αφήνει να δοκιμαζόμαστε μακριά του ,σαν την μητέρα που κρύβεται στο άτακτο μωρό … μέχρι να τρέξει να την βρεί και όχι να τρέχει στους ψυχό- γιατρούς ,τους αγνοούντες της ψυχής…
Μέχρι να πάρουμε την απόφαση να μείνουμε με πίστη κοντά του ,τηρώντας τις εντολές του
Ο ΘΕΟΣ ότι και να κάνουμε ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ και ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙ συνεχώς μέσα από δοκιμασίες που μας βάζει ανάλογα των πνευματικών δυνατοτήτων μας δίνει ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ .
Εμείς φεύγουμε τον εγκαταλείπουμε πάμε για την καταστροφή και αυτός γνωρίζοντας το ΜΕΛΛΟΝ κάνει υπομονή ,μας συγχωρεί συνεχώς και άντε πάλι ,ειδικά μετά την εξομολόγηση ..
Είναι καταπληκτικό επεισόδιο ,μην το χάσετε θα χάσετε

Προ γνωρίζει μόνο ο ΘΕΟΣ , και κανένας άλλος ,ούτε ο «διάβολος » δεν επεμβαίνει όμως στο αυτεξούσιο μας και να «Προ ορίσει » παρ όλο ότι ξέρει .
Αν μέχρι τέλους μας νικήσει ο ίδιος μας ο » εαυτός » . Εκείνος το γνωρίζει, αλλά και τότε δεν μας εγκαταλείπει ,προσπαθεί ακόμα και την «κόλαση » που εμείς επιλέξαμε ,να την κάνει «ελαφρότερη » δίνοντας μας συνεχώς ευκαιρίες ,μέχρι την τελευταία μας «πνοή » .
Μηδένα προ του τέλους μακάριζε ή πεπρωμένο φυγείν αδύνατο ..
Καλή φώτιση
«Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”
» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας « «Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»
» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε « Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα

πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.