Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ....ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ''ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ'' ΗΔΗ....!!ΠΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.....ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ....ΓΙΑ ΤΗΝ....ΚΟΛΑΣΗ...ΑΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ...ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ...!!ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...!!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ....ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ''ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ'' ΗΔΗ....!!ΠΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.....ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ....ΓΙΑ ΤΗΝ....ΚΟΛΑΣΗ...ΑΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΜΕ...ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ...!!ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...!!







Οι προφητείες πλέον είναι σαν να βλέπεις ένα «σήριαλ » στην τηλεόραση και μετά σου δείχνουν σκηνές από το επόμενο και καταλαβαίνεις τι περίπου θα γίνει .
Πάμε ολοταχώς για «κραχ » και γίνονται οι ανάλογες προετοιμασίες .ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ να γελάσουμε ή να κλάψουμε .Η κυβέρνηση αυτές τις εντολές παίρνει από την Μασονία , για να προστατεύσει του ανωτέρου βαθμού διδασκάλους …αυτές και εκτελεί…
Ποιες είναι όμως οι σκηνές που δείχνουν τι «μέλλει γενέσθαι » στην παγκόσμια και εγχώρια πραγματικότητα .
Κάτι που είναι σχεδιασμένο και αναπόφευκτο ,όσο και να προσπαθούν ακόμα και αυτοί που θεωρούν εαυτούς υπέρ άνω όλων και κυρίαρχους (πολιτικοί ,βουλευτές ,μεγάλο επιχειρηματίες ,ισχυροί …) είναι μεγάλα πιόνια …
Πάνω από αυτούς υπάρχει κάτι ισχυρότερο (το σιωνιστικό σύστημα ..) ,έτσι νομίζει γιατί πάνω από όλους και όλα είναι ΕΝΑΣ
Γιατί «Ο κατοικών εν ουρανοίς εκγελάσεται αυτούς, και κύριος εκμυκτηριεί αυτούς». Ψαλμ. Στ. 4.
Για αυτό να παρακολουθείτε τις εξελίξεις ,να ενημερώνεστε , να γνωρίζετε ,αλλά να μην φοβηθείτε πάνω από όλα .Πλησιάστε τον ΘΕΟ τον ΧΡΙΣΤΟ και αφήστε το πάνω του . Ο ΘΕΟΣ οἰκτειρήσαι ἡμᾶς καὶ εὐλογήσαι ἡμᾶς, ἐπιφάναι τὸ πρόσωπον αὑτοῦ ἐφ᾿ ἡμᾶς.
Μην ξεχάσετε ποτέ μέσα σας
«Τον δε φόβον αυτών ου μη φοβηθώμεν, ουδ’ ου μη ταραχθώμεν, ότι μεθ’ ημών ο Θεός. Κύριον τον Θεόν ημών αυτόν αγιάσωμεν και Αυτός έσται ημίν φόβος» (πρβλ. Ήσ. η’, 12-13).
Πάμε στα γεγονότα του τώρα και τα αναπόφευκτα επερχόμενα ..
Δύο είναι τα γεγονότα που πρέπει να παρακολουθείται , τα οποία και συνδέονται ,για να καταλάβετε πότε ξεκινά η εκπλήρωση της προφητείας . «Ξαφνικά θα τραβηχτεί το κεφάλαιο πίσω…».
το BREXIT διαβάστε την ανάλυση γιατί . Αλλά και πως συνδέεται με το δεύτερο γεγονός
το δεύτερο γεγονός είναι η επερχόμενη κατάρρευση της Deutsche Bank
Αυτά δεν είναι για να μας φοβίσουν ,είναι για να μας ξυπνήσουν ,να μας βγάλουν από το δαιμονικό σκοτάδι του υλισμού που μπήκαμε όλοι και τους παραδώσαμε την ψυχή μας . Ο Κύριος μας ,ο ΧΡΙΣΤΟΣ ,να το λέτε το όνομα αυτό ,γιατί αυτόν τρέμουν οι δαίμονες και οι υπηρέτες του ,άνθρωποι και πνεύματα.. Αυτόν προσπαθούν να εξαφανίσουν ,να βγάλουν από το μυαλό μας ,απο την καρδιά μας τον έβγαλαν ,για αυτό υποφέρουμε και τρέχουμε στους τρελογιατρούς οι περισσότεροι .
Ο αγώνας δεν είναι υλικός ,είναι πνευματικός ,είναι η προσπάθεια αρπαγής της «ψυχής » μας ,του πραγματικού εαυτού μας ..
Μας έκαναν να φοβόμαστε μην χάσουμε το φθαρτό ,περιττό και ευτελές «χωμάτινο » και από κάτω απο την μύτη μας , κλέβουν το «άφθαρτο » και «αιώνιο» κομμάτι μας . Κάντε την ζωή σας ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ και μην φοβάστε τίποτα .
«Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε…»

Καλή φώτιση
«Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”
» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας « «Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»
» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε « Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...