Η ΡΩΣΙΑ αποσυνδέει το διαδίκτυό της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ....!!Με το νέο νόμο το Κρεμλίνο απενεργοποιεί τις συνδέσεις εντός της Ρωσίας ή αποκόβεται εντελώς από τον παγκόσμιο ιστό σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Η ΡΩΣΙΑ αποσυνδέει το διαδίκτυό της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ....!!Με το νέο νόμο το Κρεμλίνο απενεργοποιεί τις συνδέσεις εντός της Ρωσίας ή αποκόβεται εντελώς από τον παγκόσμιο ιστό σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

 

Η Ρωσία αποσυνδέει το διαδίκτυό της από τον κόσμο της Νέας Τάξης

Ένας νόμος που εισάγει νέους ελέγχους στο διαδίκτυο έχει τεθεί σε ισχύ στη Ρωσία εν μέσω ανησυχιών των νεοταξιτών που δεν θα μπορούν πλέον να δρουν στην Ρωσία.
Ο νόμος για τους ελέγχους στο διαδίκτυο δίνει στη κυβέρνηση ευρείες εξουσίες για την ασφάλεια πλοήγησης στον ρωσικό ιστό από τους διεστραμμένους της Νέας Τάξης. Το Κρεμλίνο δήλωσε ότι ο νόμος θα βελτιώσει την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και οι χρήστες δεν θα παρατηρήσουν καμία αλλαγή.
Οι Δυτικοί από την άλλη ανησυχούν ότι το Κρεμλίνο θα δημιουργήσει ένα ''τείχος προστασίας'' παρόμοιο με εκείνο της Κίνας με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επεμβαίνουν.
Με το νέο νόμο δίνεται στο Κρεμλίνο η δυνατότητα να απενεργοποιεί τις συνδέσεις εντός της Ρωσίας ή να αποκόβεται εντελώς από τον παγκόσμιο ιστό σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Ο νόμος απαιτεί από τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου να εγκαταστήσουν εξοπλισμό ικανό να εντοπίζει την πηγή της εκάστοτε κίνησης και και να φιλρτάρει το περιεχόμενο.
Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει πραγματοποιήσει και άλλες δράσεις σε μια προσπάθεια περιορισμού των παρεμβάσεων των Δυτικών μυστικών υπηρεσιών στο διαδίκτυο, όπως η απαγόρευση της κρυπτογραφημένης τηλεφωνικής υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων.

ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.