ΜΕΓΑΛΗ Ανατροπή με το Κοινωνικό Μέρισμα:Ο Υφυπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης μίλησε στο «Τώρα ότι συμβαίνει»!!Τα ποσά μικρότερα και οι δικαιούχοι λιγότεροι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια!!ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ!!


ΜΕΓΑΛΗ Ανατροπή με το Κοινωνικό Μέρισμα:Ο Υφυπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης μίλησε στο «Τώρα ότι συμβαίνει»!!Τα ποσά μικρότερα και οι δικαιούχοι λιγότεροι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια!!ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ!!
Κρίσιμη η απόφαση για τα 340 εκατ. ευρώ του Κοινωνικού Μερίσματος. Μεγάλη ανατροπή!
Στις 20 Νοεμβρίου είναι η κρίσιμη ημερομηνία κατά την οποία η κυβέρνηση θα αποφασίσει τι θα κάνει τελικά με το κοινωνικό μέρισμα.
Ο Υφυπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης μίλησε στο «Τώρα ότι συμβαίνει» για τον προϋπολογισμό του 2020, το αν θα δοθεί το κοινωνικό μέρισμα, αν θα υπάρξει νέα μείωση του ΕΝΦΙΑ, τι θα γίνει με τα έσοδα από τα ενοίκια και αν θα δοθούν αναδρομικά σε συνταξιούχους. Με την ευκαιρία δείτε τα ποσά που ισχύουν μέχρι σήμερα!
Ειδικά για το κοινωνικό μέρισμα ο κ. Σκυλακάκης ήταν ξεκάθαρος. Όπως τόνισε «Πρέπει κάποιος πρώτα να μετράει και μετά να μιλάει» και επεσήμανε ότι το ποσό που έχει εγγραφεί στο προσχέδιο του προϋπολογισμού είναι για 340 εκατ. ευρώ.
Σε κάθε περίπτωση στις 20 Νοεμβρίου η κυβέρνηση θα ξέρει πόσα εισέπραξε από τους φόρους, για να ξέρει πόσα θα μοιράσει ως κοινωνικό μέρισμα.
Ο κ. Σκυλακάκης υπογράμμισε ακόμη ότι για το κοινωνικό μέρισμα δεν επιβεβαιώνει ακόμη τίποτε.
Σύμφωνα με τον υπουργό οι αποφάσεις για το κοινωνικό μέρισμα αναμένονται στις 20 Νοεμβρίου, καθώς τότε θα υπάρχει καθαρή εικόνα των εσόδων, προκειμένου να αποφασιστεί το ποσό που τελικά θα δοθεί στους δικαιούχους.
Όπως είναι φυσικό τα ποσά που θα λάβουν οι δικαιούχοι, αλλά και ποιοι θα είναι δικαιούχοι θα εξαρτηθεί από το συνολικό ποσό που θα μοιράσει η κυβέρνηση ως κοινωνικό μέρισμα.
Όλα δείχνουν ότι τα ποσά θα είναι σαφώς μικρότερα και οι δικαιούχοι λιγότεροι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.