Ticker

10/recent/ticker-posts

Καταστροφή!!Εκατοντάδες νεκρά ψάρια στη λιμνοθάλασσα του Αιτωλικού!!


Καταστροφή!!Εκατοντάδες νεκρά ψάρια στη λιμνοθάλασσα του Αιτωλικού!!








Εκατοντάδες νεκρά ψάρια στη λιμνοθάλασσα του Αιτωλικού αντικρίζουν ψαράδες και κάτοικοι της περιοχής.
Μάλιστα ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αλιέων και ο πρόεδρος και Βιολόγος – Περιβαλλοντολόγος master Ιχθυολογίας, Θεόδωρος Μπότας ζητά την παρέμβαση του δήμου Μεσολογγίου για τη λιμνοθάλασσα του Αιτωλικού και επισημαίνει τα εξής.
“Τα αποτελέσματα της μη συμβιωτικής ύπαρξης, της πόλης του Αιτωλικού με το λιμνοθαλάσσιο οικοσύστημα που το περιβάλει, είχαν την ευκαιρία να γευτούν οι κάτοικοι της πόλης του Αιτωλικού, όταν αντίκρισαν τις μερικές χιλιάδες των ψαριών, σε ημιθανή κατάσταση.
Αλλά και οι συνάδελφοι ψαράδες, βρέθηκαν για ακόμη μια φορά, να μετρούν απώλεια στο εισόδημά τους.
Το ευτύχημα ήταν ότι η χθεσινοβραδινή (σ.σ. Δευτέρα 04.11.2019) καταστροφή δεν είχε τα αποτελέσματα παλαιότερων καταστροφών, όπου ο αέρας θύμιζε κλούβιο αυγό και ο θάνατος των ψαριών ήταν ολοκληρωτικός”.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...