Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΕΡΙΕΡΓΗ...Ανατριχιαστική ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ...!!ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ δυο Αγιοτόκα ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ...«Η Χίος θα ''ΚΑΕΙ'' το ίδιο και η Λέσβος…»!!ΟΛΗ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ...!!ΧΑΡΤΗΣ


ΠΕΡΙΕΡΓΗ....Ανατριχιαστική ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ...!!ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ δυο Αγιοτόκα ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ....ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ...«Η Χίος θα ''ΚΑΕΙ'' το ίδιο και η Λέσβος…»!!ΟΛΗ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ...!!ΧΑΡΤΗΣ




Προφητεία μιλάει για την Χίο και τη Λέσβο και σοκάρει!
Προσευχές και ικεσίες αναπέμπονται από τον Ουρανό και την γη για γλυτώσουμε την οργή του αγίου Θεού για την αμαρτία και την διαστροφή που κατέκλυσε την πατρίδα. Με την ευκαιρία διαβάστε:
Ο Θεός έστειλε το μήνυμα του σε δυο Αγιοτόκα Νησιά μας την Χίο και την Λέσβο και στα απέναντι Μικρασιατικά παράλια που έχει ανάψει τις μηχανές του ο δράκοντας της στρατιωτικής τουρκικής μηχανής .
προφητεία για Αιγαίο

Αν δεν γνωρίζουμε τι σημαίνει μετάνοια και προσευχή ας φροντίσουμε να μάθουμε για να γλυτώσουμε τα χειρότερα, όπως περιγράφονται στο όραμα της ηλικιωμένης από την Κέρκυρα που έγινε γνωστό από τον Αύγουστο του 2012 και στοχοποίησε με τα λεγόμενα του τον συγκεκριμένο χώρο μεταξύ Χίου και Λέσβου.
Το θηρίο του αιγαίου πιθανώς να είναι κρυμμένο σε κάποιο ενεργό υποθαλάσσιο ηφαίστειο του αρχιπέλαγους μας που μπορεί να ξυπνήσει-ενεργοποιηθεί με τέτοιου μεγάλου μεγέθους σεισμούς.
Ας τα αντιμετωπίσουμε όλα με πίστη και ψυχραιμία και συντεταγμένα με συναίσθηση μετάνοιας και βοήθειας στους δυσκολεμένους συμπολίτες μας – πληγέντες ας ελπίσουμε ότι ο Άγιος Θεός εξ αιτίας των Αγιομαρτυρικών αιμάτων των προγόνων μας θα δείξει έλεος σε εμάς τους αμαρτωλούς.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.