Ticker

10/recent/ticker-posts

ΡΩΣΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΣ «ΑΟΡΑΤΟΣ πύραυλος» ΤΑΡΑΞΕ το ΝΑΤΟ....!!Οι πύραυλοι αυτοί είναι αόρατοι από τα εχθρικά ραντάρ!!Οι 3M22 Zircon σπάνε το φράγμα του ήχου και ξεπερνάνε τα Mach 5!!Ας ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν σε ένα πόλεμο μεταξύ ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ....Οι νεκροί θα είναι πολλά εκατομμύρια.....(ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)


ΡΩΣΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΣ «ΑΟΡΑΤΟΣ πύραυλος» ΤΑΡΑΞΕ το ΝΑΤΟ....!!Οι πύραυλοι αυτοί είναι αόρατοι από τα εχθρικά ραντάρ!!Οι 3M22 Zircon σπάνε το φράγμα του ήχου και ξεπερνάνε τα Mach 5!!Ας ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν σε ένα πόλεμο μεταξύ ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ....Οι νεκροί θα είναι πολλά εκατομμύρια.....(ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)





«Άπιαστος πύραυλος» ταράζει το ΝΑΤΟ

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την εξής αμίμητη φράση: «Οι Ρώσοι πεινάνε». Η πραγματικότητα διαφέρει.

Η σύγχρονη Ρωσία έχει εξελιχθεί σε υπερδύναμη. Βέβαια δεν έχει την κάλυψη του Hollywood και ίσως αυτή είναι η δύναμή της, με την έννοια ότι οι εχθροί της κόκκινης αρκούδας, δεν ξέρουν τι να περιμένουν.
Ο Πούτιν επιθεώρησε την Κορβέτα (τύπος πολεμικού πλοίου) κλάσης Gremyashchiy που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει αυτός που «πέφτει σαν κεραυνός».Η κορβέτα φέρει πυραύλους 3M-54 Kalibr τύπου cruise (πύραυλοι που χτυπάνε πολλαπλούς στόχους επιφανείας) αλλά και υπερηχητικούς πυραύλους 3M22 Zircon οι οποίοι μπορούν να κάνουν ελιγμούς στον αέρα και αυτό είναι το χαρακτηριστικό που «ταράζει» το ΝΑΤΟ, αφού αυτοί οι πύραυλοι, θεωρητικά είναι «ασταμάτητοι» και επιπλέον μπορούν να χτυπήσουν στόχους πολλά χιλιόμετρα μακριά (τουλάχιστον 500 χλμ). Οι πύραυλοι αυτοί είναι αόρατοι από τα εχθρικά ραντάρ, δηλαδή είναι stealth. Οι 3M22 Zircon σπάνε το φράγμα του ήχου και ξεπερνάνε τα Mach 5.

Ας ελπίζουμε ότι αυτά τα όπλα δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν σε ένα πόλεμο μεταξύ ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑΣ και ο λόγος είναι προφανής. Οι νεκροί θα είναι πολλά εκατομμύρια και θα μιλάμε για μια καταστροφή τεραστίων διαστάσεων (αν χρησιμοποιηθούν όλα τα πυρηνικά φυσικά και όχι μόνο τα συμβατικά όπλα).
Τα σχόλια αλλά και τα συμπεράσματα δικά σας!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.