Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΓΚΛΗΜΑ που συντάραξε Κέρκυρα:ΠΑΤΕ-ΡΑΣ Σκότωσε και έθαψε την 28χρονη κόρη του Αντζελίνα επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση της –


ΕΓΚΛΗΜΑ που συντάραξε Κέρκυρα:ΠΑΤΕ-ΡΑΣ Σκότωσε και έθαψε την 28χρονη κόρη του Αντζελίνα  επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση της –








Ένα έγκλημα που συντάραξε την Κέρκυρα και ολόκληρη τη χώρα. Ο πατέρας της 28χρονης έφτασε στο στυγερό έγκλημα και αργότερα ομολόγησε…
Στο σκαμνί του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα καθίσει ο 52χρονος παιδοκτόνος που δολοφόνησε ανήμερα την Πρωτοχρονιά την 28χρονη κόρη του Αντζελίνα χτυπώντας την επτά φορές με σιδερόβεργα στο κεφάλι. Στη συνέχεια την έθαψε στον κήπο, στο πίσω μέρος του σπιτιού του, στην Κέρκυρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Κέρκυρας εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες το βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη τον 52χρονο για την άγρια δολοφονία της άτυχης κοπέλας.
Η αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος, που συντάραξε το πανελλήνιο στις αρχές του έτους, ήρθε όταν οι οικείοι της 28χρονης που δεν κατάφερναν να την εντοπίσουν, υπέδειξαν το πατρικό της σπίτι ως την τελευταία στάση της πριν χαθούν τα ίχνη της από προσώπου γης.
Οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στο μακάβριο εύρημα που ήταν θαμμένο στον κήπο του σπιτιού του 52χρονου στην περιοχή Αλεπού. Ο πατέρας ομολόγησε το φρικτό έγκλημα, που φέρεται ότι είχε ως κίνητρο τη σχέση την οποία διατηρούσε η 28χρονη με έναν νεαρό και την οποία ο πατέρας της αρνούνταν να δεχτεί.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.