Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΑΙΡΟΣ: Ο «Γηρυόνης» έχει εισέλθει από τη ΧΘΕΣ ΤΗΝ νύχτα της Δευτέρας (25/11) προς την 3η ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ φάση του….!! Σε ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ πτώση η θερμοκρασία….!!ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ meteo.gr …!!ΧΑΡΤΗΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Ο «Γηρυόνης» έχει εισέλθει από τη ΧΘΕΣ ΤΗΝ νύχτα της Δευτέρας (25/11) προς την 3η ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ  φάση του….!! Σε ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ πτώση η θερμοκρασία….!!ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ meteo.gr  …!!ΧΑΡΤΗΣ








Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο στο Αιγαίο στο Νότιο Ιόνιο, στη Νότια Πελοπόννησο και στην Κρήτη.
Στους χάρτες του meteo.gr που ακολουθούν, παρουσιάζεται ο ολικός υετός που αναμένεται ανά τρίωρο από τις 11:00 έως τις 23:00 ώρα Ελλάδας της Τρίτης 26/11.

Ο ολικός υετός που αναμένεται ανά τρίωρο την Τρίτη (26/11), από τις 11:00 έως τις 23:00
meteo.gr
Σε πτώση η θερμοκρασία
Σύμφωνα με το meteo.gr, η θερμοκρασία, στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς.
Στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 9 έως 17.
Στην Ήπειρο από 7 έως 18.
Στη Θεσσαλία από 9 έως 16 βαθμούς.
Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 20 βαθμούς.
Στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 18 βαθμούς.
Στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 18.
Στην Κρήτη από 12 έως 21 βαθμούς.
Oι άνεμοι θα φτάσουν τα 7 μποφόρ
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε βόρειους ίδιας έντασης. Ιδιαίτερα στο Θερμαϊκό κόλπο θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ.
Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν μεταβλητών διευθύνσεων 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές και νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε βόρειους ίδιας έντασης.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.