Ticker

10/recent/ticker-posts

2019.....ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ...Την παρουσιάζουν ως «καλύτερη διαφήμιση όλων των εποχών»....!!Θα ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ την δει το παιδί σας;;;;....!!(ΒΙΝΤΕΟ 7/11/2019)


2019.....ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ...Την παρουσιάζουν ως «καλύτερη διαφήμιση όλων των εποχών»....!!Θα ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ την δει το παιδί σας;;;;....!!(ΒΙΝΤΕΟ 7/11/2019)








Δεν αργεί τίποτα, όλα συμβαίνουν τώρα…

«Συγκίνηση» έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η νέα διαφήμιση για το reanult Clio!
Γιατί έχει προκαλέσει συγκίνηση;
Σκιαγραφεί μια… λεσβιακή ιστορία αγάπης, με κάποιους να την αποκαλούν την καλύτερη όλων των εποχών. Έτσι σχολιάζουν την διαφήμιση μέσα ενημέρωσης σε Ελλάδα και κόσμο.
Αυτό που είδαμε εμείς είναι ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών, που καλύπτει μια περίοδο τριών δεκαετιών, με τις δύο γυναίκες να γνωρίζονται σαν παιδιά, στο σχολείο!!!!!!!!!!!
Μετά ερωτεύονται η μία την άλλη, φιλιούνται παθιασμένα και έχουν μάλιστα και παιδί από τον γάμο που κάνει η μία με έναν άντρα.
«Συγκινητική» λοιπόν η ιστορία ενός ζευγαριού ομοφυλόφιλων, που γνωρίζονται στο σχολείο, με παιδί στο τέλος, με κάποιους να αποκαλούν την διαφήμιση, την καλύτερη όλων των εποχών.
«Η νέα διαφήμιση Renault Clio μπορεί να είναι και η καλύτερη διαφήμιση που έγινε ποτέ», γράφτηκε στα social media.
Στην τελευταία σκηνή, οι δύο γυναίκες οδηγούν μαζί με την κόρη τους στο πίσω κάθισμα, ένα πορτοκαλί σκούρο Renault, την πιο πρόσφατη γενιά του αυτοκινήτου, στο σπίτι των γονέων της Τζέμα, όπου τους υποδέχονται με αγκαλιές και φιλιά.
Το βίντεο ολοκληρώνεται με την φράση: «Το ολοκαίνουριο Renault Clio: 30 χρόνια στην παραγωγή».
Τα σχόλια δικά σας!
 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.