Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...ΚΑΙ....ΟΛΟΝΥΚΤΙΕΣ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 16/11 θάβουν μέρη του Ιράν και του Μαρόκου....ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Η ΓΗ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ...... (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;;;;;.......[ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ 16/11/2019]


ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...ΚΑΙ....ΟΛΟΝΥΚΤΙΕΣ ΧΙΟΝΟΘΥΕΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 16/11  θάβουν μέρη του Ιράν και του Μαρόκου....ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Η ΓΗ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ...... (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;;;;;.......[ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ 16/11/2019]








Οι εποχιακές και ισχυρές χιονοπτώσεις έθαψαν τμήματα του Ιράν και του Μαρόκου, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν οι μεγάλες πόλεις, όπως η Τεχεράνη.

Μετά από ένα ασυνήθιστο χιόνι που αναφέρθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αλγερία, την Αφρική και το Ομάν , φαίνεται ότι το κρύο κύμα πήδηξε στο Ιράν, θάβοντας την πρωτεύουσα της Τεχεράνης σε ένα πόδι χιονιού και έφτασε επίσης στο Μαρόκο στη βόρεια Αφρική.

Η έντονη χιονοστιβάδα αναστάτωσε τους κατοίκους της ιρανικής πρωτεύουσας Τεχεράνη, με αποτέλεσμα η πόλη να νεκρώσει και να κλείσει σχολεία στις βόρειες συνοικίες της μητρόπολης.

Αυτό που ξεκίνησε αρχικά με μικροσκοπικά χαλάζι, μεγάλωσε σε μια γεμάτη χιονόπτωση, καλύπτοντας τους δρόμους και την πόλη με περισσότερο από 30 εκατοστά φρέσκο ​​χιόνι.

Οι δημοτικοί εργάτες έπρεπε να καθαρίσουν το δρόμο και τα πεζοδρόμια με το χέρι, καθώς οι κυκλοφοριακές ουρές δεν επέτρεπαν τη χρήση χιονοσανίδων.

Το χιόνι είναι ένα σπάνιο περιστατικό στην Τεχεράνη κατά τη διάρκεια της πτώσης. – Αλμπαουάμπα

ΒΑΡΥ ΧΙΟΝΙ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ.


Το Ifrane στη μέση Το Atlas Mountains γιορτάζει το πρώτο του χιόνι της χρονιάς στις 16 Νοεμβρίου 2019.

Η πόλη παραδοσιακά βιώνει έντονες χιονοπτώσεις τον Ιανουάριο.

Εν τω μεταξύ, οι σταθμοί σκι στην Αφρική θα είναι σε θέση να ανοίξουν μερικούς μήνες νωρίτερα από το κανονικό. Τι; Σκι σταθμούς στην Αφρική;
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.