Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ (13.11.2019) Ο σουλτάνος ΕΙΧΕ μαζί του ένα video...ΚΑΙ...ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΜΕ ΠΟΝΗΡΙΑ τον ΝΤ.ΤΡΑΜΠ να το ΔΕΙ....Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΑΜΠ...ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΑΥΔΟΣ....!!(ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΧΘΕΣ 14/11/2019)[ΒΙΝΤΕΟ]


ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΤΟΥΣ (13.11.2019) Ο σουλτάνος ΕΙΧΕ μαζί του ένα video...ΚΑΙ...ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΜΕ ΠΟΝΗΡΙΑ  τον ΝΤ.ΤΡΑΜΠ  να το ΔΕΙ....Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΑΜΠ...ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΑΥΔΟΣ....!!(ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΧΘΕΣ 14/11/2019)[ΒΙΝΤΕΟ]







Ο Ερντογάν δεν είδε ποτέ με καλό μάτι τη συνεργασία των ΗΠΑ με τους Κούρδους της Συρίας. Και προσπάθησε πολύ να πείσει τους πάντες ότι οι μαχητές του YPG, εκείνοι που βοήθησαν τις ΗΠΑ να νικήσει το Ισλαμικό Κράτος, είναι τρομοκράτες και έχουν άρρηκτους δεσμούς με το PKK, το οποίο ο Τούρκος πρόεδρος επίσης θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση.
Το απόγευμα της Τετάρτης (13.11.2019) λοιπόν, για να πείσει για τα επιχειρήματά του, ο Ερντογάν πήγε στον Λευκό Οίκο έχοντας μαζί του ένα video. Ένα υλικό που θα το ζήλευε το Χόλιγουντ. Και σύμφωνα με όσα αναφέρει το CNN Turk, ο Ερντογάν δήλωσε πως ο Ντόναλντ Τραμπ έμεινε εντυπωσιασμένος απ’ όσα είδε…
Στο video, με το σπικάζ και τους υπότιτλους στα αγγλικά, για να είναι σίγουρος πως θα το καταλάβει ο Τραμπ, η αφήγηση ξεκινά από ένα ηλιόλουστο και χαρούμενο πρωινό στην Κωνσταντινούπολη στις 27 Ιουλίου του 2008. Όλοι στη συνοικία Γκουγκόρεν είναι πολύ ευτυχισμένοι. Γονείς παίζουν με τα παιδιά τους, γέλια ακούγονται παντού. Αλλά το ίδιο βράδυ γίνεται ένα μακελειό. Δυο βόμβες τοποθετημένες μέσα σε κάδους σκοτώνουν 17 ανθρώπους, ανάμεσά τους πέντε παιδιά, και τραυματίζουν εκατοντάδες άλλους.
«Ο άνθρωπος πίσω από τη σφαγή, ένα κακά κρυμμένο μυστικό. Ένας άνδρας με λογαριασμό στο twitter, που αναφέρεται ως ηγέτης ενός αυτοαποκαλούμενου απελευθερωτικού κινήματος, που χρησιμοποιεί τον τρόμο για να επιβάλλεται (…) ο άνδρας αυτός δεν είναι άλλος από τον πνευματικό γιο του Αμπντουλάχ Οτσαλάν, ο Φερχάτ Αμπντούλ Σαχίν. Αλλά θα τον ξέρετε ως Μαζλούμ Κομπάνι» αναφέρει το video, με τον αφηγητή να σημειώνει πως ο ηγέτης των Κούρδων μαχητών της Συρίας «παίζει το Θεό επί της Γης» και η ζωή του είναι γεμάτη αδικία και πόνο.
Στο video παρουσιάζονται στοιχεία για τους 313 Τούρκουςμέλη των ειδικών δυνάμεων που έχουν χάσει τη ζωή τους από τις επιθέσεις που διέταξε, κατά την Τουρκία, ο Κομπάνι, στέλνοντας βομβιστές αυτοκτονίας να ανατιναχθούν έξω από αστυνομικά τμήματα. Ακολουθεί η αναφορά σε επίθεση στη Σμύρνη, στις 16 Ιουλίου 2005, όταν σε επίθεση σε μίνι μπας έχασαν τη ζωή τους έξι γυναίκες. Η Τουρκία κατηγορεί τον Κομπάνι πως σκοτώνει γυναικόπαιδα. «Αυτό δεν είναι πόλεμος, είναι τρομοκρατία, δεν είναι δυο χώρες, δυο στρατοί», λέει ο αφηγητής και παρουσιάζει τουρίστες που έχασαν τη ζωή τους σε τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία.
Ακολουθούν κι άλλα περιστατικά, όπως αυτό στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 όταν εξερράγη βόμβα σε δημοτικό σχολείο, πίσω απ’ όλα τα χτυπήματα με τους εκατοντάδες νεκρούς, η Άγκυρα θεωρεί πως βρίσκεται ο Μαζλούμ Κομπάνι.
Το εντυπωσιακά μονταρισμένο βίντεο, «κλείνει» με μια εικόνα του ίδιου του Εντογάν να κρατά το φέρετρο ενός από τα θύματα των επιθέσεων και ο αφηγητής, αφού αποθεώνει τις ΗΠΑ, αναρωτιέται γιατί ο Κομπάνι δεν είναι το ίδιο με τον Αλ Μπαγκντάντι, τον ηγέτη του ISIS που εξουδετέρωσαν πριν από μερικές εβδομάδες οι ΗΠΑ.
Δείτε το βίντεο:
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.