Ticker

10/recent/ticker-posts

Περίεργη ΧΘΕΣΙΝΗ "άσκηση"με πυροβολισμούς και δεκάδες τραυματίες στη Θεσσαλονίκη που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗ Η ... "ΑΣΚΗΣΗ"...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...Τριάντα από τα θύματα της επίθεσης τραυματίζονται σοβαρά.!! Στο σημείο σπεύδουν άμεσα Αστυνομία, Τροχαία, ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία. (ΦΩΤΟ & ΧΘΕΣΙΝΑ VIDEO)



Περίεργη ΧΘΕΣΙΝΗ "άσκηση"με πυροβολισμούς και δεκάδες τραυματίες στη Θεσσαλονίκη που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗ Η ... "ΑΣΚΗΣΗ"...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...Τριάντα από τα θύματα της επίθεσης τραυματίζονται σοβαρά.!!
Στο σημείο σπεύδουν άμεσα Αστυνομία, Τροχαία, ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία. (ΦΩΤΟ & ΧΘΕΣΙΝΑ VIDEO)








Άσκηση με πυροβολισμούς και δεκάδες τραυματίες στη Θεσσαλονίκη



Αυτό το τέχνασμα ψυχολογικού πολέμου στη διάλεκτο της Κοινωνικής Μηχανικής ονομάζεται predictive programming, δηλαδή προγραμματισμός και εξοικείωση της κοινής γνώμης από το Βαθύ Κράτος, για τρομοκρατική επιχείρηση που σχεδιάζεται να "συμβεί" στο μέλλον.

Αλλά τέτοιες ασκήσεις συχνά συμβάλλουν ευθέως στο μακελειό που δήθεν θέλουν να αποτρέψουν.

Ετσι, ξέρουμε πως οι περισσότερες μεγάλες τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων 18 ετών συνέβησαν "όλως τυχαίως" την ώρα που κάποιοι φωστήρες πολιτικής προστασίας διεξηγαγαν ακριβώς τέτοιες "ασκήσεις". 

Λειτούργησαν δηλαδή ως καμουφλάζ αντιπερισπασμού για την τρομοκρατική false-flag προβοκάτσια που ήταν σε εξελιξη.

Θα θέλαμε λοιπόν να ρωτήσουμε τους "εμπνευστές" αυτής της άσκησης και τη "μονή Λαζαριστων" από ποιον και ποια Υπηρεσια (ποιας χώρας;) πήραν την ιδέα και ΕΝΤΟΛΉ της μακάβριας αυτής παντομίμας;

Τι θα λέγανε αν την ίδια ώρα που διεξάγονταν η "άσκηση", συνέβαινε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ "αγανακτισμενων" ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ, με τον ίδιο ακριβώς ΣΤΟΧΟ;


Δημήτρης Γιαννόπουλος
Δημοσιογράφος

 ask-3.jpg


Καίρια τα ερωτήματα που θέτει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γιαννόπουλος... 
Και για να το πάω λιγάκι παραπέρα...


ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗ  Η ... "ΑΣΚΗΣΗ", ΟΤΑΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ, ΑΠ' ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ... (εάν κάποιος γνωρίζει κάτι αντίστοιχο, παρακαλώ να μ' ενημερώσει).

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΤΥΠΗΜΑ;

Στην ουσία, μήπως πρόκειται για... "αντιτρομοκρατική άσκηση";;;

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ "ΚΟΛΛΑΕΙ";;;

ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΛΕΓΗ ΜΟΝΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ... "ΑΣΚΗΣΗ";;;

ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ "ΑΣΚΗΣΗ", ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΦΕΡΕ ΝΑ ΥΠΟΣΚΕΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΣΕ ΜΙΑ "ΑΣΚΗΣΗ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ";;; 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ;;;

Φοβάμαι πως όχι...

ΑΡΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ... ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ...

ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΑΣ...


Καλλιόπη Σουφλή







 


Ένοπλος εισβάλλει στο θέατρο της Μονής Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη και τραυματίζει εβδομήντα άτομα.

Τριάντα από τα θύματα της επίθεσης τραυματίζονται σοβαρά.

Στο σημείο σπεύδουν άμεσα Αστυνομία, Τροχαία, ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία.


ask-1.jpg


Αυτό ήταν το σενάριο άσκησης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 16ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Χειρουργικών Λοιμώξεων και του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής που διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη.


Σε δηλώσεις του ο Απόστολος Καμπαρούδης, διευθυντής Ε χειρουργικής του Ιπποκράτειο, τόνισε πως "Κάναμε την άσκηση μαζικών καταστροφών με το επεισόδιο στη μόνη καθαριστών με πολλαπλούς νεκρούς, γιατί πιθανών τέτοια επεισόδια με νεκρούς και τραυματίες θα έχουμε και στη χώρα μας. 

Υπάρχουν ήδη από φυσικές καταστροφές και τα ζήσαμε πρόσφατα, ελπίζουμε να μην έρθουν. 

Αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι. 

Σαφώς ενα νοσοκομείο μόνο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοια περιστατικά. 

Μέσα σε όλες αυτές τις ασκήσεις και τα σενάρια υπάρχουν προγραμματισμοί μέχρι να δεχθεί τα πρώτα περιστατικά το νοσοκομείο που εφημερεύει. 

Πρέπει να αφήσει όλα τα ελαφρά και μέσης βαρύτητας περιστατικά και να δεχθεί τα βαριά περιστατικά, μέχρι να κινητοποιηθούν και να ανοίξουν τα υπόλοιπα νοσοκομεία, με ένα συγκεκριμένο σχέδιο τραυματιών και νεκρών. 

Υπάρχει μια εμπειρία. Αλλά από πολύ μικρότερα συμβάντα.  

Το μεγάλο στοίχημα είναι η συνεργασία των φορέων που πρέπει να εμπλακούν. 

Γνωρίζουμε ότι συχνά δημιουργούνται προβλήματα με αυτή τη συνεργασία. 

Αν προκύψει ένα τέτοιο συμβάν να μπορεί να αντιμετωπιστεί".


ask-2.jpg


Από την πλευρά του ο Αθανάσιος Καλογερόπουλος,  medical coordinator της άσκησης, ανέφερε πως "σήμερα η άσκηση αφορά τρομοκρατικό χτύπημα στη Μονή Λαζαριστών η οποία πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση της Ελληνικής Χειρουργικής εταιρείας σε συνεργασία με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα" Διαχείριση κρίσεων υγείας & Διεθνής Ιατρική του Καποδιστριακου.


Το δόγμα του μεταπτυχιακού προγράμματος είναι σχεδιασμός για εκπαίδευση και γι’ αυτό σκοπός μας είναι η εκπαίδευση, η φιλοσοφία," να γνωρίσεις πως" να περάσει στον καθένα από εμάς, στο απλό πολίτη, ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να συνεργαστούμε για να διαχειριστούμε αυτές τις μαζικές καταστροφές".


ask-3.jpg


“Σήμερα η άσκηση γίνεται με την επίβλεψη της πολιτικής προστασίας και όλους τους συναρμόδιους φορείς. 

Μας έχει καλέσει το Πανεπιστήμιο σχετικά με μια άσκηση που θέλουν να κάνουν, για να δουν πόσο μπορεί να προσφέρει η πολιτική προστασία, η Περιφέρεια, η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, να  μετρηθούν πραγματικοί χρόνοι και να δούμε την ετοιμότητα των φορέων”, δήλωσε ο Χαράλαμπος Στεργιαδης, προϊστάμενος πολιτικής προστασίας με Κεντρικής Μακεδονίας.



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...