Ticker

10/recent/ticker-posts

Tσακώθηκε στο μπαρ, επέστρεψε χθες τα ξημερώματα με έναν συνεργό και σκότωσε 4 άτομα (ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)


Tσακώθηκε στο μπαρ, επέστρεψε χθες τα ξημερώματα με έναν συνεργό και σκότωσε 4 άτομα (ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ)








Τον θάνατο «σκόρπισαν» δύο ένοπλοι σε μπαρ στο Κάνσας, οι οποίοι άνοιξαν «πυρ» σκοτώνοντας 4 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 4.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο των δραστών αλλά ο ένας από τους δύο υπόπτους είχε απομακρυνθεί δια της βίας αργά το βράδυ του Σαββάτου από το Tequilla KC Bar, ένα ιδιωτικό κλαμπ στο Κάνσας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Καυγάδισε στο μπαρ και επέστρεψε με όπλο

Χρειάστηκαν τέσσερις άνδρες για να απομακρύνουν τον ύποπτο, ο οποίος είχε προηγουμένως πετάξει ένα ποτήρι στον μπάρμαν που είχε αρνηθεί να τον σερβίρει, έγραψε η εφημερίδα Kansas City Star.

Έπειτα ο άνδρας αυτός ξεκίνησε έναν άλλον καυγά έξω από το μπαρ και αργότερα έφυγε για να επιστρέψει χθες τα ξημερώματα με έναν συνεργό, οπλισμένοι και οι δύο με πιστόλια και άνοιξαν πυρ, είπαν αυτόπτες μάρτυρες στην εφημερίδα.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ενώ εκτυλίσσονταν σκηνές χάους, με τους θαμώνες του μπαρ να τρέχουν για να σωθούν, με το αίμα να κυλά μέχρι τον δρόμο.

Οι τέσσερις νεκροί είναι όλοι τους ισπανόφωνοι άνδρες, ηλικίας από 25-60 ετών. Οι πέντε τραυματίες νοσηλεύονται και η κατάστασή τους κρίνεται σταθερή. Οι αρχές δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους, όμως ένας κάτοικος της περιοχής, ο Χουάν Ραμίρεζ, είπε στην εφημερίδα Kansas City Star ότι μεταξύ των νεκρών είναι και ο 29χρονος ανιψιός του.

Συνελήφθη ο ένας.........

Νωρίς σήμερα το πρωί η αστυνομία ανέβασε στην ιστοσελίδα της ότι ένας ύποπτος, ο 23χρονος Χαβιέρ Αλατόρε, είχε συλληφθεί και κρατούνταν αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες για τη σύλληψη πέραν του ότι η αστυνομία συνεργάστηκε με άλλες υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων και το FBI.

Επίσης η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας δεύτερος ύποπτος, ο 29χρονος Ούγκο Βιλανουέβα-Μοράλες, καταζητείται και ότι ο καθένας τους αντιμετωπίζει κατηγορίες για τέσσερις ανθρωποκτονίες εκ προμελέτης.

Ο Αλατόρε κρατείται με εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων, σύμφωνα με την αστυνομία.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.