Ticker

10/recent/ticker-posts

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Ο ΡΩΣΟΣ πρόεδρος Βλαντιμίρ ΠΟΥΤΙΝ δήλωσε ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!''ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!Αυτό ΑΦΟΡΑ όλα τα κράτη'' δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος ΠΟΥΤΙΝ σε ΔΗΜΟΣΙΑ συνέντευξή του ( RT, Arabik Sky News, Al Arabiya) ΤΗΣ οποίας αναμεταδίδονται από τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.....!!

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Ο ΡΩΣΟΣ πρόεδρος Βλαντιμίρ ΠΟΥΤΙΝ  δήλωσε ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!''ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!Αυτό ΑΦΟΡΑ όλα τα κράτη'' δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος ΠΟΥΤΙΝ  σε ΔΗΜΟΣΙΑ συνέντευξή του ( RT, Arabik Sky News, Al Arabiya) ΤΗΣ  οποίας αναμεταδίδονται από τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.....!!








Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η Συρία πρέπει να ελευθερωθεί από την ξένη στρατιωτική παρουσία κι αυτό αφορά όλες τις χώρες, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Ο οποιοσδήποτε βρίσκεται παράνομα στην επικράτεια ενός οποιοδήποτε κράτους, στην περίπτωση αυτή, της Συρίας, θα πρέπει να την εγκαταλείψει. Αυτό αναφέρεται σε όλα τα κράτη,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Πούτιν σε συνέντευξή του ( RT, Arabik Sky News, Al Arabiya) αποσπάσματα της οποίας αναμεταδίδονται από τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στην Συρία είναι έτοιμες να αποχωρήσουν, μόλις η νέα νόμιμη συριακή κυβέρνηση ενημερώσει την Μόσχα ότι δεν χρειάζεται πλέον την βοήθειά της.
 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...