Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΥΣΤΙΚΑ όπλα της τεχνολογίας ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ:ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ στρατιώτες εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν αόρατους μανδύες!![ΒΙΝΤΕΟ]


ΜΥΣΤΙΚΑ όπλα της τεχνολογίας ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ:ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ στρατιώτες εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν αόρατους μανδύες!![ΒΙΝΤΕΟ]








Κατά καιρούς ακούμε να λέγονται διάφορα για την πρόοδο που έχουν σημειώσει οι επιστήμονες στον τομέα της «αόρατης» τεχνολογίας.
Πριν από 2 περίπου χρόνια είχε ανακοινωθεί ότι οι ερευνητές έχουν δημιουργήσει έναν «αόρατο» μανδύα, ο οποίος μπορεί να αποκρύβει αντικείμενα οποιουδήποτε μεγέθους σε όλα τα μήκη κύματος του ορατού φωτός.
Ωστόσο, όπως επισημαίνεται πάντα σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις, ο μανδύας βρισκόταν σε πειραματικό στάδιο.
Η αλήθεια ωστόσο είναι διαφορετική. Η τεχνολογία αυτή βρίσκεται εδώ και χρόνια στα χέρια εκείνων που κινούν τα νήματα παγκοσμίως.
Ειδικά ο αμερικανικός στρατός, σύμφωνα με μαρτυρίες απόστρατων, κατέχει αόρατους μανδύες και ανάλογα όπλα ήδη από τη δεκαετία του 1990.
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...