Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ....!!ΜΟΛΙΣ ΛΑΒΑΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ....ΑΝ...ΙΣΧΥΕΙ....ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ....ΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ…ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!

ΕΚΤΑΚΤΟ....!!ΜΟΛΙΣ  ΛΑΒΑΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ....ΑΝ...ΙΣΧΥΕΙ....ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ....ΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ…ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!






Το Έθνος των Ελλήνων χτυπιέται πρώτο για να αποτελέσει το πιο τρανταχτό παράδειγμα προς τους υπολοίπους λαούς – Έθνη της Ευρώπης και τελικώς του κόσμου……
Ελληνες, ο στόχος είναι άλλος…. η πολτοποίηση των Εθνών ήταν φυσικό επόμενο να ξεκινήσει από το πιο παλαιό Έθνος του κόσμου…. από το πιο ισχυρά δεμένο… για να μην υπάρξει καμία αντίσταση από το επόμενο……..
Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ………ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΜΥΝΟΝΤΑΝ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΙ……ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ!
ΚΙ ΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΟΥΤΟ……”ΑΔΕΛΦΙΑ,ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ….ΠΡΑΞΤΕ ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!………..ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ή ΕΘΝΟΣ……ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!!!!”
ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ!
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟ ΦΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ!
ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!
ΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ,ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ…………………………….
Πρέπει να αποφασίσουμε αν τελικά μπορούμε να ορίζουμε τις ζωές μας…..Ξαφνικά πρέπει να γίνεις μεγάλος και μέχρι χτες σε είχαν πείσει ότι είσαι μικρός.
Να θυμάσαι ότι σ’ αυτόν τον δρόμο δεν είσαι μόνος σου είναι και τα αδέλφια σου εκεί και ακολουθούν και τα παιδιά σου.
Ήρθε η ώρα να πεις ΟΧΙ σε όλα όσα σε πρόδωσαν, σε έφτασαν στο σήμερα και σε έκαναν να ξεχάσεις ποιος είσαι.
Ένα είναι σίγουρο ότι το να ζεις στην Ελλάδα είναι ευλογία αρκεί να το πιστέψεις και να θέλεις να παλέψεις για τούτη την πονεμένη πατρίδα.
ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!
Πως ανέχεσαι λαέ αγιασμένε, πως επιτρέπεις σε μικρά ανθρωπάκια να σε οδηγούν στον αφανισμό σου; Τι είδους θυσία επέλεξες και υπέρ ποιού;
Χρόνια σε βλέπω παραδομένο να σε λοιδωρούν, να σε χλευάζουν, μα εσύ, στέκεσαι αμίλητος σα να πραγματώνεις κάποιον ιερό ρόλο που σου έχει δοθεί……
Πως άφησες το δόρυ σου και την ασπίδα να πέσουν; Πως γονάτισες μπροστά στους άθλιους;
Εσύ δεν ήσουν που οδήγησες την ανθρωπότητα στο δρόμο της σοφίας;
Ποιος πότισε φαρμάκι το πνεύμα σου κι έχασες το δρόμο σου…..
Άκουσε ,Έλληνα…..
Το φως του κόσμου σου χρωστούν, το θάρρος και τη νιότη του πνεύματος….….Δεν τους χρωστάς, ποτέ δεν τους χρώσταγες…. .Είναι η μοίρα σου να είσαι οδηγός, μην υποτάσσεσαι στους καθήμενους επιβάτες της πνευματοστοιχίας σου…
Ήρθαν σωτήρες κι άρχοντες να σε γλυτώσουν είπαν…. Από τι να σώσουν κάποιον που ξέρει να χαμογελά και να χαίρεται το πρωινό φως του Ήλιου;
Πως να λυτρώσουν κάποιοι τους λυτρωτές τους; Μη γονατίζεις μπροστά σε εκείνους που όφειλαν να σου μιλούν κοιτώντας το χώμα…..
Ανήκεις στο Έθνος των οδηγών, των δικαστών και των τιμωρών…. Μην τους αφήσεις να σε πείσουν πως είσαι απλά μέρος της μηχανής…. Δεν είσαι!… Εσύ έφτιαξες τη μηχανή, μα την παρέδωσες σ εκείνους που ποτέ δεν ήξεραν που ακριβώς χρησιμεύει και πως δουλεύει….. Τους γέλασες και σε τιμωρούν αιώνες τώρα… .Κι αντέχεις ακόμα, σκέψου…. εσύ αντέχεις, αυτοί σε πολεμούν…..
Ο δρόμος προς την επιστροφή, ήταν δρόμος σκληρός μα τώρα έμαθες…. Είσαι το πείραμα, το παράδειγμα προς συμμόρφωση όλων των υπολοίπων…… Σκέψου, γιατί…..
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.