Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!!

ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΦΗΣΕ ΑΝΑΥΔΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!!







ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 


Ονομάζεται Nagehan Alçı, είναι Κωνσταντινοπολίτισα, (δεν είναι Κούρδισα), έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και είναι γνωστή αρθρογράφος που έχει δουλέψει στις εφημερίδες Hürriyet και Akşam και τώρα στην Milliyet, ενώ έχει παρουσιάσει στο παρελθόν και τηλεοπτική εκπομπή.

Πριν από λίγο καιρό σε ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού Show Tv δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την Τουρκία σαν κράτος εγκληματία.

Τώρα επανέρχεται ζητώντας από την τουρκική κυβέρνηση να συνδιαλλαχτεί με το κουρδικό YPG της Συρίας, το οποίο ο Ερντογάν και η Άγκυρα έχουν χαρακτηρίσει σαν τρομοκράτες και συνεργαζόμενο με το ΡΚΚ της Τουρκίας. Μάλιστα πρότεινε η τουρκική κυβέρνηση να αρχίσει δημόσιο διάλογο για το κουρδικό πρόβλημα, (κάτι το οποίο σχεδίαζε ο ίδιος ο Ερντογάν τα πρώτα χρόνια της εξουσίας του αλλά στη συνέχει το εγκατέλειψε), το οποίο, όπως υποστήριξε, στοιχίζει καθημερινά σε αίμα και χρήμα στην χώρα.

Το αποκορύφωμα των δηλώσεων της είναι ότι ανέφερε πως στην Τουρκία επί χρόνια υπάρχει ένα κυνήγι μαγισσών, πρώτα με τον Οτσαλάν και τους Κούρδους και σήμερα με τους οπαδούς του Φετουλάχ Γκιουλέν, που δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο σε νέα κατασταλτικά μέτρα σε βάρος των ελευθερίων του λαού.

Εμείς να πούμε μόνο Μπράβο στην Nagehan Alçı και αλήθεια, τι λένε κάποιες Τουρκολάγνες Ελληνίδες για αυτήν ;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.