Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝ....ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ.....μετά τις τρεις προειδοποιήσεις θα είναι πολύ αργά....μόνο λίγοι θα προλάβουν....!!

ΑΝ....ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ.....μετά τις τρεις προειδοποιήσεις θα είναι πολύ αργά....μόνο λίγοι θα προλάβουν....!!






….Όταν, μετά τις τρεις προειδοποιήσεις, αρχίσουν τα γεγονότα των τριών τελευταίων σαλπίγγων, θα είναι πολύ αργά για να αλλάξει ο κόσμος.
Τα γεγονότα θα τρέχουν με ταχύτητα προς τη Συντέλεια και μόνο λίγοι θα προλάβουν να μετανοήσουν. Γι’ αυτό έχουν μεγάλη αξία τα τρία προειδοποιητικά Ουαί και η αναγγελία τους από τον αετό της Θεολογίας, συγγραφέα της Αποκάλυψης και ευαγγελιστή, Ιωάννη τον Θεολόγο. Όσοι νομίζουν ότι η Αποκάλυψη γράφτηκε από κάποιο τυχαίο Ιωάννη, δεν θα μπορέσουν ποτέ να πλησιάσουν τα θεολογικά νοήματά της, που την αποκωδικοποιούν.
Οι άγιοι, μας καθοδηγούν στην ερμηνεία των προφητικών βιβλίων. Με ακρίβεια ο άγιος Νείλος ο μυροβλύτης προείπε την πνευματική κατάπτωση του 20ού αιώνα, που οδήγησε στη Νέα Τάξη: «Κατά το 1900 έτος, βαδίζοντες προς τον μεσασμόν του 8ου αιώνος (1992), άρχεται ο κόσμος του καιρού εκείνου, να γίνεται αγνώριστος… Το ψεύδος και η φιλαργυρία θα φθάσουν εις τον μέγιστον βαθμόν, και ουαί εις τους θησαυρίζοντας αργύρια. Αι πορνείαι, μοιχείαι, αρσενοκοιτίαι, κλοπαί και φόνοι, θα πολιτεύονται, εν τω καιρώ εκείνω και δια την ενέργειαν της μεγίστης αμαρτίας και ασελγείας, οι άνθρωποι θέλουν στερηθεί την χάριν του Αγίου Πνεύματος όπου έλαβον εις το άγιον Βάπτισμα ως και την τύψιν της συνειδήσεως».[20]
Ο άγιος Καλλίνικος της Τσερνίκα από τη Ρουμανία έμαθε με αποκάλυψη[21] ότι δεν αρχίζουν στην εποχή του (1848), αλλά το 1992 αρχίζουν τα γεγονότα της Συντελείας. Και την «παγκοσμιοποίηση», όπως αλλιώς αποκαλείται η Νέα Τάξη που αρχίζει τότε, ο άγιος Ανδρέας Καισαρείας ονομάζει παγκόσμια Βαβυλώνα.[22]
Και ο άγιος Παΐσιος: «Όταν ακούσετε ότι τα νερά τού Ευφράτη τα κόβουν από ψηλά οι Τούρκοι με φράγματα, και τα χρησιμοποιούν για αρδευτικά έργα (ήδη το κάνουν), τότε να ξέρετε ότι ήδη έχουμε μπει στην ετοιμασία του μεγάλου εκείνου πολέμου και ότι προετοιμάζεται ο δρόμος για τις 2 μυριάδες μυριάδων στρατού των από ανατολών ηλίου, που αναφέρει η Αποκάλυψη»… Επίσης βεβαίωσε ο άγιος, ότι το 1986 στο Τσέρνομπιλ είχαμε την 3η σάλπιγγα: «Εκεί, στην Αποκάλυψη, ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος αναφέρει, ότι είδε αστέρα μέγα καιόμενον να πέφτει από τον ουρανό μολύνοντας, πικραίνοντας, και δηλητηριάζοντας θανάσιμα τα νερά και τις πηγές των υδάτων… Και το όνομα του αστέρος Άψινθος»! (Ουκρανικά Τσέρνομπιλ !…)
….Ο άγιος Νείλος ο μυροβλύτης προείπε με ακρίβεια ότι μετά τον 20ό αιώνα, δηλ. μετά το 7500 από Αδάμ (1992), θα γίνει η «8η Οικουμενική Σύνοδος»,[27] όπως την ονομάζει, όταν καταπαύσουν οι ταραχές (πόλεμοι και εσωτερικές ακαταστασίες), διότι ως τότε «θέλει φιλονικούν ακαταπαύστως, και δεν θέλουν εύρει ούτε αρχήν ούτε τέλος»! Θα ειρηνεύσει τότε τον κόσμο ο της Μεγάλης Βουλής «ισχυρός άγγελος»[28] σταματώντας τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο και περιορίζοντας τη δράση των πονηρών πνευμάτων. Στη Σύνοδο αυτή των Ορθοδόξων, που προφητεύθηκε και από τον άγιο Σεραφείμ του Σαρώφ,[29] ως γεωργός ο Κύριος Ιησούς Χριστός, κατά τον άγιο Νείλο, «θα διαλέξει τον σίτο από το άχυρο, και τότε θα ειρηνεύσουν ολίγον καιρόν οι άνθρωποι»…», την περίοδο της αναλαμπής της Ορθοδοξίας.
*Απόσπασμα από το κείμενο
πηγή: imdleo.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.