Ticker

10/recent/ticker-posts

ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ…ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ....!! ΜΙΑ πολύ χαρακτηριστική σκηνή από την τελευταία συνάντηση του Βλαδιμήρ Πούτιν με τον Τούρκο πρόεδρο δείχνει μια κίνηση του Ρώσου πρόεδρου που κυριολεκτικά «έσφιξε» τον Ερντογάν!!ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ....ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....[ΦΩΤΟ]

ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ…ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ....!!    ΜΙΑ πολύ χαρακτηριστική σκηνή από την τελευταία συνάντηση του Βλαδιμήρ Πούτιν με τον Τούρκο πρόεδρο δείχνει μια κίνηση του Ρώσου πρόεδρου που κυριολεκτικά «έσφιξε» τον Ερντογάν!!ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ....ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....[ΦΩΤΟ]






Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ…«ΑΝΑΓΟΥΛΑ» ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ   


Μια πολύ χαρακτηριστική σκηνή από την τελευταία συνάντηση του Βλαδιμήρ Πούτιν με τον Τούρκο πρόεδρο στο Σότσι για την Συρία και που προβλήθηκε σε τουρκικά ΜΜΕ, δείχνει μια κίνηση του Ρώσου πρόεδρου που κυριολεκτικά «έσφιξε» τον Ερντογάν.

Συγκεκριμένα αναφέρονται σε ένα χάρτη που αιφνιδιαστικά παρουσίασε ο Ρώσος πρόεδρος στον Τούρκο συνάδελφο του, όπου παρουσιάζονταν οι ζώνες της ρωσικής και τουρκικής επιρροής στην Συρία.

Ο χάρτης αυτός ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη στον Ερντογάν, γιατί περιόριζε στο ελάχιστο την τουρκική επιρροή ενώ έδινε το μερίδιο του λέοντος στην Ρωσία αλλά και στην Δαμασκό, με την οποία τώρα ο Τούρκος πρόεδρος είναι αναγκασμένος να την αντιμετωπίσει σαν συνομιλητή του, ενώ μέχρι χτες την κατηγορούσε για μεγάλα εγκλήματα σε βάρος του συριακού λαού.

Έτσι όμως είναι η διπλωματία που μόνο συμφέροντα αναγνωρίζει και όσο ψηλά ανεβαίνεις, τόσο…μεγαλύτερος ο κίνδυνος να πέσεις.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.