Ticker

10/recent/ticker-posts

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ!!Β.ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΝΤ.ΤΡΑΜΠ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ....!!Οπως αποδείχθηκε ήξεραν ΤΟΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ τι συνέβαινε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...ΕΝΩ Η περίφημη ΜΙΤ δεν ήξερε τίποτα!!

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ!!Β.ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΝΤ.ΤΡΑΜΠ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ....!!Οπως αποδείχθηκε ήξεραν ΤΟΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ τι συνέβαινε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...ΕΝΩ Η περίφημη ΜΙΤ δεν ήξερε τίποτα!!







Αρχίζει το τέλος του Ερντογάν: Αμερικανοί και Ρώσοι του γυρίζουν την πλάτη

Παρά τους λεονταρισμούς Ερντογάν όλα δείχνουν ότι αρχίζει το τέλος του. Μπορεί ο Ερντογάν να λέει ότι μάχεται τους τρομοκράτες εννοώντας περισσότερο τους Κούρδους και λιγότερο τον ISIS ωστόσο, Ευρωπαίοι, Αμερικανοί και Ρώσοι, γνωρίζουν πολύ καλά το ρόλο που έχει παίξει για την άνοδο και την εδραίωση του ISIS.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο πρόσφατα αυτόχειρας Μπαγκταντί, προκειμένου να μην συλληφθεί από τους Αμερικανούς, κρυβόταν μόλις πέντε χιλιόμετρα από τα τουρκικά σύνορα στον Συριακό τομέα που ελεγχόταν από τους Τούρκους. Η περίφημη ΜΙΤ δεν ήξερε τίποτα.
Οπως όμως αποδείχθηκε, ήξεραν τι συνέβαινε Κούρδοι, Αμερικανοί και Ρώσοι. Η επιχειρησιακή ομάδα που ανέλαβε την εξόντωση του Μπαγκταντί, ξεκινώντας από το Ιράκ πέρασε μέσα από όλη τη Συρία την οποία ελέγχουν οι S-400 των Ρώσων και οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί για να αφήσουν τα αμερικανικά ελικόπτερα να περάσουν. Αρα, ήξεραν και οι Ρώσοι την επικείμενη επίθεση. Αντίθετα αυτοί που δεν είχαν ενημερωθεί ήταν οι Τούρκοι, που σημαίνει ότι Αμερικανοί και Ρώσοι δεν εμπιστεύονται πλέον την Τουρκία και τον Ερντογάν.
Την ίδια ώρα αξιοσημείωτο είναι ότι η Βουλή των ΗΠΑ πήρε χθες, δύο αποφάσεις, χαστούκι για την Τουρκία. Η μία στην οποία αντέδρασε και ο Ερντογάν ήταν η αναγνώριση του Αρμενικης γενοκτονίας, ενώ η δεύτερη, ζητεί από την κυβέρνηση Τραμπ να λάβει μέτρα – κυρώσεις κατά της Τουρκίας για την εισβολή της στη Συρία. Εάν αυτή η απόφαση επικυρωθεί και από τη Γερουσία, ο Τραμπ είναι υποχρεωμένος να παγώσει τα περιουσιακά στοιχεία του Ακάρ, αλλά και της οικογένειας του Ερντογάν που να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν υπήρχαν κατηγορίες ότι είχε οικονομικές σχέσεις με τον ISIS.
Να σημειωθεί ότι για το ζήτημα των κυρώσεων που σχεδόν πήρε σύσσωμη η Βουλή των ΗΠΑ, Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί, ο Ερντογάν δεν είπε κουβέντα επισήμως και δημοσίως, αλλά κάλεσε τον Αμερικανό πρεσβευτή για να διαμαρτυρηθεί για την αναγνώριση του Αρμενικού ολοκαυτώματος.
Απαρατήρητο επίσης δεν πρέπει να περάσει ότι ήδη αυτή τη στιγμή ο Νταβούτογλου ετοιμάζει το κόμμα του ενοικιάζοντας κτίρια σε όλες τις πόλεις της Τουρκίας και δημιουργώντας τοπικές οργανώσεις.
Οπως όλα δείχνουν λοιπόν, οι μεγάλοι παίκτες της διεθνούς κοινότητας δεν φαίνονται ευχαριστημένες από τον κ. Ερντογάν και έχει αρχίσει το ξήλωμα του πουλόβερ της παντοδυναμίας του.
 Γράφει ο Παντελής Ζήλος

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...