Ticker

10/recent/ticker-posts

Σενάριο ταινίας τρόμου ζουν οι επιστήμονες με άγνωστη ασθένεια που χτυπά ξαφνικά τα ελάφια και τα μετατρέπει σε...ζόμπι.Μάλιστα το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μετάδοσης στον άνθρωπο....Γι’ αυτό μας συμβουλεύουν οτι πρέπει να προσέχουμε...

Σενάριο ταινίας τρόμου ζουν οι επιστήμονες  με άγνωστη ασθένεια που χτυπά ξαφνικά τα ελάφια και τα μετατρέπει σε...ζόμπι.Μάλιστα το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μετάδοσης στον άνθρωπο....Γι’ αυτό μας συμβουλεύουν οτι πρέπει να προσέχουμε...







Σενάριο ταινίας τρόμου ζουν κάτοικοι και επιστήμονες σε Αμερική και Καναδά με μία ασθένεια που χτυπά τα ελάφια και δεν υπάρχει σαφής ένδειξη για το τι γίνεται με τους ανθρώπους.
Η συγκεκριμένη ασθένεια εμφανίστηκε σε περιοχές των ΗΠΑ και όχι μόνο και παρουσιάζει ακινησία στα ελάφια και πρόσωπο χωρίς συσπάσεις, γεγονός που τα κάνει να δείχνουν σαν ζόμπι. Η ασθένεια εξαπλώνεται ταχύτατα και οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν αν μπορεί να μεταδοθεί στον άνθρωπο, καθώς δεν έχουν στοιχεία για την προσέλευσή της.
Η ασθένεια προσβάλει το μυικό και νευρικό σύστημα των ελαφιών και σε σύντομο χρονικό διάστημα το «νεκρώνει».
Κρούσματα της ασθένειας Zombie Deer έχουν εμφανιστεί σε τουλάχιστον 26 πολιτείες των ΗΠΑ, καθώς και στον Καναδά.
«Δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε την ίδια συνταγή με εκείνη των τρελών αγελάδων, καθώς βλέπουμε ότι η ασθένεια επηρεάζει περισσότερο τους μυς. Γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε το κρέας που τρώμε. Το ψήσιμο δεν του κάνει τίποτα», δήλωσε ο διευθυντής του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών, Dr Michael Osterholm, αναφερόμενος στα κρούσματα στα ελάφια. Μάλιστα το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μετάδοσης στον άνθρωπο.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 


Loading...