Τα μερομήνια έχουν ήδη αρχίσει να... επιβεβαιώνονται σύμφωνα με τους πρακτικούς μετεωρολόγους οδεύοντας ολοταχώς προς βαρυχειμωνιά γενικευμένες σε όλη την χωρα μας χιονοπτώσεις με μεγάλη πτώση θερμοκρασίας.Ανά μήνα η εξέλιξη του καιρού ΓΙΑ όλο τον χρόνο...!!

Τα μερομήνια έχουν ήδη αρχίσει να... επιβεβαιώνονται  σύμφωνα με τους πρακτικούς μετεωρολόγους οδεύοντας ολοταχώς προς βαρυχειμωνιά γενικευμένες σε όλη την χωρα μας χιονοπτώσεις με μεγάλη πτώση θερμοκρασίας.Ανά μήνα η εξέλιξη του καιρού ΓΙΑ όλο τον χρόνο...!!


Τα μερομήνια έχουν ήδη αρχίσει να... επιβεβαιώνονται  και πλέον οδεύοντας ολοταχώς προς τον χειμώνα, μένει να επιβεβαιωθεί η τάση που θέλει φέτος να επικρατεί βαρυχειμωνιά και γενικευμένες χιονοπτώσεις!

Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός, αν επιβεβαιωθούν και φέτος τα Μερομήνια, σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται σε αυτά από τους πρακτικούς μετεωρολόγους;

Δείτε ανά μήνα την εξέλιξη του καιρού στο βίντεο:
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...