Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΡΧΑΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ και την ΚΡΥΒΟΥΝ.Το να εφαρμόζεις την απαγόρευση σημαίνει απλά πως γίνεσαι κουφός μουγκός και τυφλός.[ΒΙΝΤΕΟ]

ΑΡΧΑΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ και την ΚΡΥΒΟΥΝ.Το να εφαρμόζεις την απαγόρευση σημαίνει απλά πως γίνεσαι κουφός μουγκός και τυφλός.[ΒΙΝΤΕΟ]






ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ και την ΚΡΥΒΟΥΝ
Η τεχνολογία είναι απαγορευμένη όταν δεν τις επιτρέπετε να υπάρχει. Είναι πολύ εύκολο να απαγορεύσει κάποιος την ύπαρξη της τεχνολογίας για την αρχαιότητα επειδή το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να την αρνηθεί.
Το να εφαρμόζεις την απαγόρευση σημαίνει απλά πως γίνεσε κουφός μουγκός και τυφλός. Και οι περισσότεροι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να γίνουν και τα τρία όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.
Ο Robert Temple ανακάλυψε μιά χιονοστιβάδα ενδείξεων που αποκαλύπτουν την ύπαρξη μιάς καταπληκτικής αρχαίας τεχνολογίας η οποία είναι κεκαλυμένη και πραγματικά απαγορευμένη επειδή καταδεικνύει ότι οι πρόγονοι μας δεν ήταν ελάχιστα προηγμένοι τεχνολογικά και αν όλοι μας το αναγνωρίσουμε κινδυνεύει με έναν τρόπο η αυταπάτη της τεχνολογικής προόδου του σύγχρονου ανθρώπου.
Πρόκειται για την τεχνολογία της οπτικής επιστήμης. Βρέθηκαν σε μουσεία σε όλο τον κόσμο περισσότερα απο 450 αρχαία ευρήματα που αφορούν στην τεχνολογία αυτή. Τα περισσότερα είναι φακοί και επιπροσθέτως μεγενθυντικά μέσα.
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ, ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΑΚΟΙ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΚΡΗΤΗ, ΒΙΚΙΝΓΚ ΚΛΠ ΠΗΓΕΣ: ROBERT TEMPLE- THE CRYSTAL SUN
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ
ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (2017)

ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...