Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Νύχτα έντασης στη Θεσσαλονίκη:Κάτοικοι στα Βρασνά μπλόκαραν την εγκατάσταση προσφύγων ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ...!!ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Νύχτα έντασης στη Θεσσαλονίκη:Κάτοικοι στα Βρασνά μπλόκαραν την εγκατάσταση προσφύγων ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ...!!ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΟ ΒΙΝΤΕΟ








Οι κάτοικοι εμπόδισαν την εγκατάσταση των προσφύγων και μεταναστών, ενώ τα ξενοδοχεία από τη μεριά τους, υπό αυτές τις πιέσεις, αρνήθηκαν να δεχτούν τους περίπου 200 αιτούντες άσυλο, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η μεταφορά τους στη Χαλκίδα.

Νύχτα έντασης επικράτησε στα Βρασνά στη Θεσσαλονίκη, όπου οι κάτοικοι προσπάθησαν να εμποδίσουν την εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχεία της περιοχής τους.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του thestival.gr, από το απόγευμα της Τρίτης, περίπου 150 κάτοικοι των Βρασνών απέκλεισαν σημεία του χωριού, προκειμένου να μην αφήσουν τα λεωφορεία που θα μετέφεραν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες να έλθουν στην περιοχή.
Στις 12 τα μεσάνυχτα οκτώ τουριστικά λεωφορεία με περισσότερους από 200 μετανάστες και πρόσφυγες, προερχόμενους από τη Σάμο, έφτασαν έξω από τα Βρασνά.

Η αστυνομία που συγκεντρώθηκε στην περιοχή προσπάθησε να παρακάμψει τα μπλόκα των κατοίκων, αλλά κάθε φορά που επιχειρούσε να προσεγγίσει τα ξενοδοχεία, βρισκόταν αντιμέτωπη με ομάδες κατοίκων.
Τελικά, οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν να περάσουν στα Βρασνά μέσα από χωματόδρομους.
Στις 3:30 τα ξημερώματα τα λεωφορεία έφτασαν σε δύο από τα ξενοδοχεία. Οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων, όμως, υπό τις πιέσεις των κατοίκων, αρνήθηκαν να δεχτούν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Έτσι, αποφασίστηκε η μεταφορά των 200 αιτούντων άσυλο στη Χαλκίδα.
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.