Ticker

10/recent/ticker-posts

ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...!!Η Γκρέτα Τούνμπεργκ ειρωνεύτηκε τον....Β.ΠΟΥΤΙΝ!!ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ....ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ....!![ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]


ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...!!Η Γκρέτα Τούνμπεργκ ειρωνεύτηκε τον....Β.ΠΟΥΤΙΝ!!ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ....ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ....!![ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ]







Η Σουηδέζα Γκρέτα Τούνμπεργκ, σύμβολο της κλιματικής συνείδησης της νεολαίας, ειρωνεύτηκε στο Twitter τις δηλώσεις του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν για το πρόσωπό της, ο οποίος τη χαρακτήρισε «ευγενικό κοριτσάκι».



Στον λογαριασμό της στο Twitter, η 16χρονη ακτιβίστρια, που απαριθμεί 2,7 εκατομμύρια ακολούθους, αυτοσυστήνεται πλέον ως μια «ευγενική, αλλά ανεπαρκώς ενημερωμένη έφηβη», μια αναφορά στα σχόλια που έκανε νωρίτερα την εβδομάδα ο Πούτιν.



Την περασμένη Τετάρτη, ο Ρώσος πρόεδρος σχολίασε την εκρηκτική ομιλία της Γκρέτα Τούνμπεργκ, την 23η Σεπτεμβρίου, στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.



«Είμαι βέβαιος πως η Γκρέτα είναι ένα ευγενικό κοριτσάκι, πολύ ειλικρινές, όμως οι ενήλικες πρέπει να κάνουν τα πάντα για να μην οδηγούν τους εφήβους και τα παιδιά σε ακραίες καταστάσεις: πρέπει να τα προστατεύουν από τα υπερβολικά συναισθήματα, που μπορούν να τα καταστρέψουν» είπε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.



Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι δεν συμμερίζεται τον «γενικό ενθουσιασμό» μετά την ομιλία της Γκρέτα Τούνμπεργκ.



«Κανείς δεν εξήγησε στη Γκρέτα ότι ο σημερινός κόσμος είναι περίπλοκος και πολυμορφικός, ότι εξελίσσεται γρήγορα και ότι οι άνθρωποι στην Αφρική και σε πολλές χώρες της Ασίας θέλουν να ζήσουν στο ίδιο επίπεδο ευημερίας με τη Σουηδία» σημείωσε ο επικεφαλής του Κρεμλίνου.



«Το γεγονός ότι οι νέοι και οι έφηβοι στρέφουν την προσοχή τους στα μεγάλα προβλήματα του σήμερα, μεταξύ άλλων στα θέματα της οικολογίας, είναι καλό πράγμα. Είναι πολύ καλό, σίγουρα πρέπει να τους στηρίζουμε» συμπλήρωσε.



Στο βιογραφικό της στο Twitter, η Γκρέτα Τούνμπεργκ είχε ήδη τρολάρει τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ για εκείνη. Αυτοσυστηνόταν ως «ένα νέο, πολύ ευτυχισμένο κορίτσι, που κοιτάει προς ένα λαμπερό και θαυμάσιο μέλλον», επαναλαμβάνοντας λέξη προς λέξη τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.