Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ....!!Οι Τούρκοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη ανατολικά του Ευφράτη....!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ....!!Οι Τούρκοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη ανατολικά του Ευφράτη....!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ







Λίγες ώρες μετά την προαναγγελία του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν περί εισβολής στη Συρία, ο στρατός  προετοιμάζεται πυρετωδώς για μια νέα χερσαία επέμβαση στη γειτονική χώρα, υπό το πρόσχημα πάντα της εξουδετέρωσης των «τρομοκρατών», δηλαδή των Κούρδων ανταρτών.
«Η Τουρκία θα πραγματοποιήσει αεροπορική και χερσαία στρατιωτική επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη στη Συρία, όπου η Άγκυρα και η Ουάσινγκτον δεν έχουν ακόμη εγκαθιδρύσει μια σχεδιαζόμενη ασφαλή ζώνη», ανέφερε το Σάββατο σε δηλώσεις του ο Ερντογάν, προσθέτοντας: «Κάναμε τις προετοιμασίες μας, κάναμε τα επιχειρησιακά μας σχέδια, δώσαμε τις απαραίτητες οδηγίες. Η Τουρκία θα πραγματοποιήσει αεροπορικές και χερσαίες ενέργειες και πως αυτές μπορεί να αρχίσουν ακόμη και σήμερα ή αύριο».
Όπερ και εγένετο.
Δείτε φωτογραφίες από την προετοιμασία των τουρκικών στρατευμάτων στα σύνορα με τη Συρία:

Υπενθυμίζεται πως οι ΗΠΑ έχουν συμφωνήσει στη δημιουργία μιας ασφαλούς ζώνης στη μεθόριο με τη Συρία από κοινού με την Τουρκία, όμως η Άγκυρα έχει δηλώσει πως δεν είναι ικανοποιημένη από την πρόοδο και έχει επανειλημμένα απειλήσει να πραγματοποιήσει εκεί στρατιωτικές επιχειρήσεις. Ο Ερντογάν μάλιστα είχε σχολιάσει πως... «οι Αμερικάνοι θέλουν μια ασφαλή ζώνη, όχι για την Τουρκία, αλλά για τους τρομοκράτες».

Έτοιμοι για γενικευμένο πόλεμο δηλώνουν οι Κούρδοι
Παράλληλα, με γενικευμένο πόλεμο απειλούν την Τουρκία οι Κούρδοι και οι σύμμαχοί τους στη Βόρεια Συρία, σε περίπτωση τουρκικής εισβολής ανατολικά του Ευφράτη.

Οι υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) ανακοίνωσαν ότι “δεν θα διστάσουν να μετατρέψουν τυχόν απρόκλητη (τουρκική) επίθεση σε γενικευμένο πόλεμο” για να υπερασπιστούν τα εδάφη τους στη βορειοανατολική Συρία.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.