Ticker

10/recent/ticker-posts

Γνωστός Ελληνας κομμωτής – Στο εδώλιο θα καθίσει την 4η Νοεμβρίου 2019 για αποπλάνηση παιδιών!


Γνωστός Ελληνας κομμωτής – Στο εδώλιο θα καθίσει την 4η Νοεμβρίου 2019 για αποπλάνηση παιδιών!







Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω, κατηγορούμενος για αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση αλλά και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας παιδιών, θα καθίσει την 4η Νοεμβρίου 2019, ένας 67χρονος κομμωτής, που δραστηριοποιείται σε δημοτικό διαμέρισμα της ανατολικής πλευράς του νησιού…
Ο κατηγορούμενος καταγγέλθηκε συγκεκριμένα από τους γονείς δύο ανήλικων κοριτσιών 11 και 7 ετών αλλά και από μια 18χρονη, σήμερα συγγενή του, για εξακολουθητική ασέλγεια.
Η 32χρονη ανιψιά του 67χρονου, που προκάλεσε την έρευνα για την υπόθεση, ισχυρίστηκε συγκεκριμένα ενώπιον αστυνομικών του οικείου αστυνομικού σταθμού, ότι τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα της, αδελφή της συζύγου από δεύτερο γάμο του καταγγελλόμενου, είχαν ενδείξεις, ότι θώπευε τα δύο ανήλικα παιδιά και για το λόγο αυτό τους είχαν απαγορεύσει να συναναστρέφονται μαζί του.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν τα παιδιά, σε ανύποπτο χρόνο και συγκεκριμένα καθώς έκαναν μπάνιο είχαν πει στη γιαγιά τους ότι τα χάιδευε ο κατηγορούμενος, ενώ το ίδιο είχαν πει και στη μητέρα τους.
Η μάνα, που είναι διαζευγμένη, προκειμένου να μην δώσει λαβή για δυσμενή σχόλια και να στιγματίσει τα παιδιά, όπως τόνισε, αποφάσισε να μην καταγγείλει το γεγονός στις Aρχές, κρατώντας ωστόσο αποστάσεις από τον 67χρονο.
Σύμφωνα με εφημερίδα, στη μήνυση της μητέρας υποστηρίζεται συγκεκριμένα ότι ο 67χρονος εύρισκε ευκαιρία να ασελγεί στα παιδιά της, όποτε επισκέπτονταν την οικία της θείας τους. Η κατάσταση, ωστόσο, εκτροχιάστηκε περαιτέρω όταν στο στενό οικογενειακό κύκλο έγινε γνωστό ότι παρόμοια συμπεριφορά είχε επιδείξει και σε τρία εγγονάκια του…

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.