Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!Θρήνος για τον 39χρονο Υπαξιωματικό Πέτρο Αλεξανδρόπουλο που υπηρετούσε στο Τμήμα Εκκαθάρισης Ναρκών Ξηράς (ΤΕΝΞ) "έφυγε" ...τόσο άδικα...νωρίς....

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!Θρήνος για τον 39χρονο Υπαξιωματικό Πέτρο Αλεξανδρόπουλο που υπηρετούσε στο Τμήμα Εκκαθάρισης Ναρκών Ξηράς (ΤΕΝΞ)...."έφυγε"...τόσο άδικα...νωρίς...






ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!!

Θρήνος για τον 39χρονο Επιλοχία Πέτρο Αλεξανδρόπουλο που "έφυγε" νωρίς



Η Ανδραβίδα αποχαιρετά σήμερα τον Επιλοχία της, τον 39χρονο Πέτρο Αλεξανδρόπουλο που υπηρετούσε στο Τμήμα Εκκαθάρισης Ναρκών Ξηράς (ΤΕΝΞ) και ο οποίος είχε ως χόμπι να καλλιεργεί φαρμακευτικά μανιτάρια.



Η καρδιά του τον πρόδωσε ενώ βρισκόταν με άδεια στο Κιλκίς, όπου και ήταν οι καλλιέργειες μανιταριών του. Ο Πέτρος, το χαμογελαστό παιδί ήταν αξιαγάπητος τόσο στην γενέτειρά του την Ανδραβίδα όσο και στην Αθήνα όπου υπηρετούσε το τελευταίο διάστημα. Δεκάδες συνάδελφοί του από τον Στρατό συγκλονίστηκαν από την είδηση του θανάτου του. Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε σε τόσο νεαρή ηλικία ο Πέτρος.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 

Loading...