Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ....ΑΝ...ΙΣΧΥΟΥΝ...ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...ΓΙΑ ΤΙΣ 31η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019....θα δούμε τα τελικά σημάδια ΚΑΙ θα παρακολουθήσουμε την άφιξη μιας καταιγίδας που θα αλλάξει τον κόσμο για πάντα....!!Η θύελλα είναι μπροστά μας,αλλά πολλοί ακόμα κοιμούνται....!![2 ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019]

ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ....ΑΝ...ΙΣΧΥΟΥΝ...ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...ΓΙΑ ΤΙΣ 31η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019....θα δούμε τα τελικά σημάδια ΚΑΙ θα παρακολουθήσουμε την άφιξη μιας καταιγίδας που θα αλλάξει τον κόσμο για πάντα....!!Η θύελλα είναι μπροστά μας,αλλά πολλοί ακόμα κοιμούνται....!![2 ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ  16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019]






Η θύελλα είναι μπροστά μας,αλλά πολλοί ακόμα κοιμούνται.


Ο Ιησούς κατέστησε σαφές στους μαθητές του ότι «κανείς δεν γνωρίζει την ημέρα ή την ώρα που ο Χριστός θα επιστρέψει» ( Ματθαίος 24:36 , 42 ).

Αυτό που ο Ιησούς καθιστά σαφές σε αυτό το απόσπασμα είναι ότι ως Χριστιανοί πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Σε αυτό το βίντεο, θα δούμε τα τελικά σημάδια που θα παρακολουθήσουμε καθώς πλησιάζουμε την ημέρα κατά την οποία ο εχθρός μας έχει δείξει την άφιξη μιας καταιγίδας που θα αλλάξει τον κόσμο για πάντα.


Εξετάζουμε πώς οι προβλέψεις που έγιναν τον Ιούνιο του 2019, αποδείχθηκαν πολύ ακριβείς, βασισμένες στο σχέδιο που ο εχθρός της ανθρωπότητας έχει βάλει στην επιφάνεια.

Η 31η Οκτωβρίου υποδεικνύεται ως το σημείο ενεργοποίησης που θα ξεκινήσει τη διαδικασία μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Τρέχοντα γεγονότα που συνδέονται με τις βιβλικές προφητείες. Όλα ξεδιπλώνονται όπως ακριβώς προείπε η Βίβλος.
Πόλεμοι, ηφαιστειακές διακοπές, σεισμοί, ακραίες καιρικές συνθήκες, χριστιανικές διώξεις, βία και πολλά άλλα!

God’s Roadmap to the End
The Watchman
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.