Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΝΕΑΡΟΣ Ορειβάτης ΜΕΤΕΔΩΣΕ ζωντανά το θάνατό του!![Ανατριχιαστικό ΒΙΝΤΕΟ]


ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΝΕΑΡΟΣ Ορειβάτης ΜΕΤΕΔΩΣΕ  ζωντανά το θάνατό του!![Ανατριχιαστικό ΒΙΝΤΕΟ]







Ορειβάτης μετέδωσε ζωντανά τον θάνατό του από πλαγιά του όρους Fuji!
Οι Αρχές στην Ιαπωνία εντόπισαν το άψυχο σώμα ενός άνδρα στο όρος Fuji και όπως όλα δείχνουν ανήκει στον άτυχο ορειβάτη που μετέδωσε σε live streaming την μοιραία πτώση από την κορυφή.
Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να στέκεται κοντά στην πλαγιά του βουνού, πάνω από τα σύννεφα. Το έδαφος είναι καλυμμένο με ένα παχύ στρώμα χιονιού και ο άνδρας ακούγεται να λέει στους θεατές του ότι είναι ολισθηρό και επικίνδυνο.
«Είμαι στο σωστό δρόμο; Τόσο μεγάλο μέρος της διαδρομής καλύπτεται από χιόνι», λέει καθώς ανεβαίνει προς τα πάνω. «Γλιστράω», φωνάζει στη συνέχεια, καθώς φαίνεται να πέφτει.
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...