Ticker

10/recent/ticker-posts

Οργή και πόνος για τη μητέρα της 14χρονης Νίνας που έχασε τη ζωή της όταν εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 11 μέτρων από παιχνίδι του λούνα πάρκ στον Αλμυρό Βόλου:«Έφυγε άδικα το παιδί μου και ζητά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.Ποια είναι η «βασίλισσα του λούνα παρκ».(ΒΙΝΤΕΟ Κεντρικό Δελτίο του Star)


Οργή και πόνος για τη μητέρα της 14χρονης Νίνας που έχασε τη ζωή της όταν εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 11 μέτρων από παιχνίδι του λούνα πάρκ στον Αλμυρό Βόλου:«Έφυγε άδικα το παιδί μου και ζητά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.Ποια είναι η «βασίλισσα του λούνα παρκ».(ΒΙΝΤΕΟ Κεντρικό Δελτίο του Star)







Η μητέρα της άτυχης 14χρονης Νίνας, που έχασε τη ζωή της όταν εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 11 μέτρων από παιχνίδι του λούνα πάρκ στον Αλμυρό Βόλου, με πόνο ψυχής, μίλησε για πρώτη φορά μετά την τραγική απώλεια του παιδιού της στο Κεντρικό Δελτίο του Star, και ζητά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

«Ποιος δε θα θύμωνε; Στη δικιά μου περίπτωση, ποιος δε θα θύμωνε; Γιατί έφυγε άδικα το παιδί μου. Στη συγκεκριμένη κούρσα θα μπορούσαν να φύγουν κι άλλα παιδιά! Γιατί ήταν τόσο δυνατή, πήγαινε τόσο…με ιλιγγιώδη ταχύτητα, πήγαινε. Και οι πραγματογνώμονες που το ‘βαλαν μπροστά από κάτω ήταν και ζαλίζονταν, όχι να ανέβεις πάνω!» περιγράφει η μάνα.

«Ας έλεγε να μην ανέβουν παιδάκια πάνω, ότι δεν είναι 15 ίππων ότι είναι 120 ίππων να μπαίνουν μεγάλοι μόνο, να μην μπαίνουν παιδάκια και φεύγουν έτσι άδικα».

Τα ευρήματα της πραγματογνωμοσύνης οδηγούν την πλευρά της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ να ζητήσει συμπληρωματικό έλεγχο, καθώς όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος της υπάρχουν σημαντικές παραλείψεις.


Η κηδεία της Σεράινα έχει παγώσει όλο τον Αλμυρό με γονείς και παιδιά να θρηνούν βουβά.



Ο πατέρας της Σεράινα είναι ακόμα στο νοσοκομείο με έμφραγμα.



Τι λέει η μητέρα που παραλίγο να χάσει την κόρη της στο ίδιο παιχνίδι πριν 10 χρόνια.



Από σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι επήλθε ο θάνατος της 14χρονης Σεράινα που διασκέδαζε σε Λούνα Παρκ του Βόλου, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο. Η σορός του άτυχου κοριτσιού μεταφέρεται στο Βόλο όπου αύριο το πρωί θα της πουν το «τελευταίο αντίο» συγγενείς και φίλοι στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, στον Αλμυρό Βόλου.



Ο πατέρας της άτυχης μαθήτριας του γuμνασίου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά το έμφραγμα που υπέστη στο άκουσμα του θανάτου της κόρης του. Μάλιστα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας προκειμένου να υποβληθεί σε στεφανιογραφία. Η καρδιολογική του εικόνα είναι επιβαρυμένη, με δεδομένο ότι προ δεκαετίας είχε υποβληθεί σε επέμβαση bypass.



Ποια είναι η «βασίλισσα του λούνα παρκ»



Την αποκαλούν «βασίλισσα των λούνα παρκ» και όχι άδικα αφού η Μ.Π. δραστηριοποιείται για τουλάχιστον πέντε δεκαετίες στο χώρο των παιχνιδιών λούνα παρκ. Γεννημένη το 1946 η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ που συνέβη το τραγικό περιστατικό στο Βόλο έχει τη δική της προσωπική μαρτυρική ιστορία, που αποκάλυψε με το θάνατο της 14χρονης. Πριν από 15χρόνια ακριβώς έφυγε από τη ζωή η 32χρονη κόρη της. Τότε η Μ.Π. την βρήκε νεκρή στο σπίτι της από χτύπημα στο κεφάλι. Μετά το θάνατο της μονάκριβης κόρης της, στην πορεία η ίδια υιοθέτησε δυο παιδιά . Μια κόρη η οποία είναι σήμερα 27 ετών και ένα αγοράκι το οποίο είναι 12 ετών. Η ίδια σύμφωνα με το δικηγόρο της δηλώνει στενοχωρημένη και συμπονεί τον πόνο της οικογένειας του άτυχου κοριτσιού.



«Έφυγε από τη μπάρα και εκτοξεύτηκε 10 μέτρα μακριά»



Σοκαρισμένη από το χαμό της 14χρονης είναι η Αναστασία Καθενιώτου γιατί πριν από δέκα χρόνια στο ίδιο παιχνίδι, του ίδιου λούνα παρκ που είχε πάει στο παζάρι της Αγίας Παρασκευής στη Χαλκίδα , κόντεψε να χάσει την κόρη της. Η εννιάχρονη είχε χτυπήσει σοβαρά, μάλιστα είχε υποστεί ρήξη σπλήνας, είχε κρανιοεγκεφαλικές και άλλες κακώσεις. Η ίδια μίλησε στο protothema.gr για το περιστατικό αυτό .



«Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση όπως και έγινε με την κόρη μου. Μόλις το άκουσα, ξαναέζησα πάλι το γεγονός. Είναι πραγματικά ένας εφιάλτης. Είναι δολοφόνοι οι άνθρωποι. Μέσα στο εγχειρίδιο έγραφε για ζώνες ασφαλείας και ζώνες δεν υπήρχαν κι ούτε υπάρχουν. Εγώ τότε ήμουν μαζί με το παιδί στο διπλανό κάθισμα και είδα το κοριτσάκι μου να εκσφενδονίζεται. Θυμάμαι ακόμα το παιδί μου, να μου λέει «μαμά, γλιστράω» κι εγώ να της λέω «προσπάθησε να κρατηθείς». Ήταν αδύνατο κι από μένα να κρατήσω το παιδί γιατί πήγαινα αριστερά και δεξιά , όπως μας κούναγε το παιχνίδι. Προσπάθησα να βάλω το πόδι μου ανάμεσα στα πόδια της αλλά ήταν αδύνατο. Γλίστρησε το παιδί μου κι έπεσε από 10 μέτρα ύψος. Έχουν περάσει δέκα χρόνια και κάθε φορά που το ξανασυζητώ είναι σαν αν ζω εκείνη τη στιγμή. Η κόρη μου, μόλις άκουσε την τραγική είδηση με το 14χρονο κοριτσάκι, πάγωσε», λέει η μητέρα της εννιάχρονης στο protothema.gr



Στη δίκη που ακολούθησε οι εμπειρογνώμονες έκαναν λόγο για κενό ασφαλείας στις μπάρες του παιχνιδιού.



Δείτε στο βίντεο τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο της 14χρονης Σεράινα στο λούνα παρκ
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...