Ticker

10/recent/ticker-posts

ΡΩΣΙΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΡΟΜΠΟΤ-ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ- Φυσικά δεν μιλάμε για τους «κλώνους των ανθρώπων» αλλά για ρομπότ τα οποία αναγνωρίζουν ΜΙΛΟΥΝ και χαιρετάνε τον Β.ΠΟΥΤΙΝ!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΙΣ 1/10/2019

ΡΩΣΙΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΡΟΜΠΟΤ-ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ- Φυσικά δεν μιλάμε για τους «κλώνους των ανθρώπων» αλλά για  ρομπότ τα οποία αναγνωρίζουν ΜΙΛΟΥΝ και χαιρετάνε τον Β.ΠΟΥΤΙΝ!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΙΣ 1/10/2019






‘Όπως μεταδίδει το RT, ρωσική startup εταιρεία πρόκειται να βγάλει στην παραγωγή ανθρωποειδή ρομπότ.
Του Γιώργου Φαρμάκη

Η εταιρεία υπόσχεται ρομπότ που μοιάζουν καταπληκτικά με τους κατόχους τους, τα οποία μπορούν να δουλεύουν μαζί τους. Με αυτό τον τρόπο οι original άνθρωποι απλά θα παρακολουθούν.

Τα νέα υπερσύγχρονα ρομπότ έχουν παρόμοιες εκφράσεις στο πρόσωπο, με αυτές που έχουμε εμείς οι άνθρωποι. Το συνθετικό τους δέρμα είναι ικανοποιητικά «αληθοφανές». Η εταιρεία Promobot ανακοίνωσε ότι σύντομα τα ρομπότ της θα αντικαταστήσουν τους ανθρώπους και ότι θα κάνουν όλες τις δουλειές των γραφείων.

Ήδη οι «μικροί μας φίλοι» έχουν διαδραστικές δυνατότητες αφού ρωτάνε αλλά και απαντάνε. Η ρωσική πόλη Perm στην οποία έχει την έδρα της η Promobot, σε λίγα χρόνια θα κάνει θραύση.

Τεχνική λεπτομέρεια: Τα ανθρωποειδή μπορούν να λειτουργούν ακατάπαυστα μόνο για 8 ώρες. Μετά χρειάζονται φόρτιση. Οι επιστήμονες ήδη ψάχνουν τρόπους τα ρομπότ να αντέχουν για περισσότερες ώρες.

Η Promobot ήδη έχει πουλήσει πολλά ρομπότ εντός αλλά και εκτός Ρωσίας. Φυσικά δεν μιλάμε για τους «κλώνους των ανθρώπων» αλλά για πιο απλά ρομπότ, τα οποία αναγνωρίζουν και χαιρετάνε τον Πούτιν:
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...