Ticker

10/recent/ticker-posts

Ο πόλεμος των...άστρων...Ρωσικό επιθετικό τεχνολογίας stealth εναντίον Τούρκικων Γεωτρύπανων και αεροπλανοφόρου «Αναντολού».Ο ερντογάν Δεν θα μάθει ποτέ από «που του ήρθε».Οι S-400 και οι S-500 σε λίγο θα είναι άχρηστοι.


Ο πόλεμος των...άστρων...Ρωσικό επιθετικό τεχνολογίας stealth εναντίον Τούρκικων Γεωτρύπανων και αεροπλανοφόρου «Αναντολού».Ο ερντογάν Δεν θα μάθει ποτέ από «που του ήρθε».Οι S-400 και οι S-500 σε λίγο θα είναι άχρηστοι.








Δεν θα μάθει ποτέ , από «που του ήρθε» εφόσον και εάν ..
Έχει ξεκαθαρίσει πλέον .Μεταξύ των σύγχρονων πολεμικών αεροσκαφών και του «Πολέμου των Άστρων» – που δεν είναι πλέον μυθοπλασία – υπάρχουν τα μυστικά προγράμματα των προηγμένων επιθετικών drones και των μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAV).
Αυτά που για πολλούς , αναφέρονται συγκεκαλυμμένα ως UFO
Η νέα γενιά επιθετικών drones που αναπτύσσει η ρωσική Sukhoi στο πλαίσιο του προγράμματος Okhotnik-B με εμβέλεια “περίπου 4.000-6.000 χλμ” με υψηλή υποηχητική ταχύτητα , ποικιλία οπλικού φορτίου έως δύο τόνων , τεχνολογίας stealth κ.α , συνιστά τον εφιάλτη κάθε αεράμυνας
Τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας όπως τα Pantsir S-1 και Tor M-2, είναι αναποτελεσματικά ενώ οι S-400 και οι S-500 δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ένα επιθετικό σμήνος τέτοιων drones που θα συνεργάζεται με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (UAV) όπως π.χ τα MQ-9 Reaper που θα ενεργούν από μεγάλο ύψος
Οι S-400 και οι S-500 σε λίγο θα είναι άχρηστοι
Εάν θέλουμε λοιπόν λύσεις ταχείας απόδοσης, προκειμένου να λυθεί το στρατηγικό αμυντικό πρόβλημα της χώρας , ας αφήσουμε τις σπατάλες σε αναβαθμίσεις και αγορές αχρείαστων Φρεγατών ( άλλωστε έχουμε 3000 αεροπλανοφόρα – Νησιά ) και ας ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ – ένα είναι αρκετό – το ανωτέρω περιγραφόμενο μοντέλο Αεράμυνας , που σε συνδυασμό με το εκπληκτικό σύμπλεγμα νησιών που έχουμε θα καταστήσουν την χώρα , πραγματικά απροσπέλαστη.
Αυτό το πλάνο φοβούνται εχθροί και «φίλοι »
Μια πρόταση της ..
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.