Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΕΡΙΕΡΓΑ...Άγνωστα χθόνια ιερά στην Κρήτη που δεν πέφτουν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ...Άγνωστα χθόνια ιερά στην Κρήτη που δεν πέφτουν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ






Άγνωστα χθόνια ιερά στην Κρήτη από τον Ναυσίνοο

Τα μυστικά της αρχαίας Κρήτης είναι πολλά και τα περισσότερα είναι εντελώς άγνωστα, εκτός φυσικά από εκείνα που προβάλλονται. Ωστόσο, είναι ενδιαφέρον να μάθουμε και για εκείνα που δεν τυχαίνουν να πέσουν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτό κάνει το κανάλι ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ – NAUSINOUS – ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ από το YouTube, στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω:

ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ ΙΕΡΑ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΧΘΟΝΙΩΝ ΙΕΡΩΝ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ – Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ – ΤΑΥΤΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ – ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΡΑΜΜΙΚΩΝ ΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΩΝ ΧΘΟΝΙΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΚΝΩΣΣΟ ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΑΥΣΙΝΟΟΥ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΑΝΑΣΑΖΙ & ΜΙΝΩΙΤΕΣ (Ταινία μικρού μήκους) ΧΘΟΝΙΟ ΙΕΡΟ ΜΕΣΣΑΡΑΣ ΧΘΟΝΙΟ ΙΕΡΟ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ ΧΘΟΝΙΟ ΙΕΡΟ ΜΑΤΑΛΩΝ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΙΒΑΣ (Η λέξη είναι από τη γλώσσα των Ινδιάνων Χόπι. Πρόκειται για υπόγειο μυητικό χώρο, μυητικό φρέαρ. Επειδή οι πληροφορίες για τα μυητικά κέντρα είναι ελάχιστες έχουν χαθεί μαζί τους και οι όροι που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι.) ΟΙ ΧΟΠΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΑΖΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ – ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΝΩΣΣΟΣ – Η ΙΣΗΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΤΟΠΟΙ ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ & ΑΡΧΑΙΟΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΧΘΟΝΙΑ ΙΕΡΑ (Ταινία μικρού μήκους) ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ – ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΝΔΡΑ

ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ: ΑΓΝΩΣΤΑ ΧΘΟΝΙΑ ΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...