Ticker

10/recent/ticker-posts

Έλσα Σωτηριάδη...συνθετική βιολόγος τεχνολόγος ΕΛΛΗΝΙΔΑ...Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως «βίο-φουτουρίστρια»...Η Σωτηριάδη δέχεται την εμφύτευση μικροτσίπ στο χέρι της...Η σκηνή θα σας παγώσει... όταν δείτε τι έκανε μετά (ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...)

Έλσα Σωτηριάδη...συνθετική βιολόγος  τεχνολόγος ΕΛΛΗΝΙΔΑ...Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως «βίο-φουτουρίστρια»...Η Σωτηριάδη δέχεται την εμφύτευση μικροτσίπ στο χέρι της...Η σκηνή θα σας παγώσει...
όταν δείτε τι έκανε μετά (ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...)








Η παρακάτω είδηση είναι αφιερωμένη σε όσους κρύβουν επιμελώς την αλήθεια…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ



«Το μέλλον είναι εδώ»!



Με αυτά τα λόγια η Ελλήνο-Ελβετίδα, συνθετική βιολόγος, τεχνολόγος και φουτουρίστρια, Έλσα Σωτηριάδη, είχε μιλήσει τον Νοέμβριο του 2018, στην Διάσκεψη του Oredev στην Σουηδία, η οποία θα επαναληφθεί και φέτος.



Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως «βίο-φουτουρίστρια». Το πεδίο έρευνάς της είναι τώρα ο κόσμος της ψηφιακής βιολογίας. Θέλει να ερευνήσει το πως τα μέρη ενός υπολογιστή δεν θα κατασκευάζονται αλλά θα αναπτύσσονται βιολογικά.



Αναφέρεται ως cyborg, μετά από εμφύτευση μικροτσίπ που έκανε στο χέρι της μπροστά μάλιστα σε κοινό.



Η σκηνή θα σας παγώσει: Είναι από την Βιέννη το 2016.



Η Σωτηριάδη δέχεται την εμφύτευση μικροτσίπ στο χέρι της και έπειτα αναρτά κάτι στο Twitter μέσω του εμφυτευμένου μικροτσίπ.



Ήταν η εποχή που το el.gr είχε αναδείξει την μαζική έλευση των μικροτσίπ στην Ευρώπη και οι «γνωστοί» «ερευνητές» είχαν χαρακτηρίσει την είδηση ως «hoax».



Τα μικροτσίπ ήταν μικροσυσκευές στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού, ενώ στις μέρες μας έχουν το μέγεθος του κεφαλιού μιας καρφίτσας. Εμφυτεύονται σχεδόν ανώδυνα με μία ειδική σύριγγα, όπως θα δείτε και στο βίντεο, το οποία θα σας «παγώσει».



Το μικροτσίπ:



Ελέγχει τις βασικές (για την ώρα) βιολογικές λειτουργίες μας

Μέσω δορυφόρων εντοπίσει την ακριβή θέση μας στον πλανήτη. «Μαρτυράει» δηλαδή το που είμαστε.

Μπορεί να ακούσει τι λέμε αν ενσωματωθεί σε αυτό κάποια μορφή μικροφώνου.

Σε περίπτωση που όλοι οι άνθρωποι εμφυτεύσουν στον εαυτό τους μικροτσίπ ή μια πιο εξελιγμένη μορφή βιοτσίπ, το οποίο σύμφωνα και με την Σωτηριάδη, δεν θα κατασκευάζεται αλλά θα αναπτύσσεται βιολογικά και άρα θα γίνει ένα με τον οργανισμό μας (άρα δεν θα μπορεί να φύγει ξανά από πάνω μας), τότε ο πλανήτης θα παύσει να κατοικείται από ελεύθερους ανθρώπους και όλοι θα παρακολουθούνται. Οι ιδιωτικές στιγμές θα παύσουν να υπάρχουν.



Δείτε λοιπόν το παρακάτω βίντεο, το οποίο προβλήθηκε πολύ φέτος, μολονότι το περιστατικό συνέβη το 2016.



Η Σωτηριάδη δέχεται να της εμφυτεύσουν μικροτσίπ και ποστάρει μέσω αυτού κάτι στο ιντερνέτ. Τα κοινό χειροκροτεί.



«Κύριοι και κύριοι ή να πω καλύτερα αγαπητοί άνθρωποι», τους λέει η φουτουρίστρια μετά την εμφύτευση, καθώς πλέον νιώθει cyborg.



Το παρακάτω βίντεο είναι αφιερωμένο σε όσους επιμελώς «κρύβουν» την αλήθεια από την ανθρωπότητα.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...