Ticker

10/recent/ticker-posts

Ηρωικό κουτάβι σώζει τα παιδιά της οικογένειας του από δηλητηριώδες φίδι με τίμημα τη ζωή του....Ο Δίας θυσιάστηκε για να προστατεύσει τα παιδιά. «Ήταν το πιο ηρωικό σκυλί που ξέρω έσωσε το γιο μου με τη ζωή του» είπε ο πατέρας τους συντετριμμένος.[ΦΩΤΟ]


Ηρωικό κουτάβι  σώζει τα παιδιά της οικογένειας του από δηλητηριώδες φίδι με τίμημα τη ζωή του....Ο Δίας θυσιάστηκε για να προστατεύσει τα παιδιά. «Ήταν το πιο ηρωικό σκυλί που ξέρω έσωσε το γιο μου με τη ζωή του» είπε ο πατέρας τους συντετριμμένος.[ΦΩΤΟ]






Ένα ατρόμητο σκυλί ράτσας Πιτ Μπουλ θυσίασε τη ζωή του για να προστατεύσει τα παιδιά της οικογένειάς του από το δάγκωμα ενός δηλητηριώδους φιδιού. Ο 8μηνών Δίας ήξερε ότι έπρεπε να επέμβει άμεσα. Τα δυο αδέρφια καθάριζαν ένα μπολ για νερό, στην αυλή, και δεν είχαν δει το δηλητηριώδες φίδι που τα παραμόνευε.

«Ξαφνικά άρχισε να επιτίθεται στο φίδι, που ήταν δίπλα στο γιο μου, και να το ταρακουνά πέρα δώθε. Δαγκώθηκε τέσσερις φορές», ανέφερε ο πατέρας της οικογένειας, Γκάρι Ρίτσαρντσον. «Ήταν το πιο ηρωικό σκυλί που ξέρω, έσωσε το γιο μου με τη ζωή του», συνέχισε ο Γκάρι συγκινημένος.

«Η μουσούδα του Δία άρχισε να πρήζεται και μετά σήκωσε το κεφάλι του από το χώμα και είδα το σώμα ενός κόκκινου, κίτρινου και μαύρου φιδιού», ανέφερε ο Γκάρι στον τηλεοπτικό σταθμό Fox 35 Orlando. «Εξαρχής, ήξερα ότι κάτι άσχημο συμβαίνει. Ήταν πολύ δύσκολο και τραυματικό, γιατί γνώριζα ότι πρόκειται να πεθάνει και μόλις είχε σώσει τα παιδιά μου».


Το θαρραλέο Πιτ Μπουλ μεταφέρθηκε Κτηνιατρικό Νοσοκομείο Ocala, όπου χορήγησαν δύο ενέσεις αντιοφικού ορού. Ο Ζευς πάλευε να κρατηθεί ξύπνιος. Δυστυχώς, το νεαρό Πιτ Μπουλ πέθανε την επόμενη ημέρα, το απόγευμα. Η οικογένεια συγκεντρώθηκε γύρω από το κουτάβι, μαζί με τη μητέρα του σκυλιού, Σέγκα, που έμοιαζε συντετριμμένη, όπως ανέφερε ο Γκάρι Ρίτσαρντσον.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.