Ticker

10/recent/ticker-posts

Καιρός:Πέφτει απότομα ο υδράργυρος έρχεται πολύ Κρύο και αναμένεται από τις 3 Οκτώβρη και μετά να δούμε και τις πρώτες χιονοπτώσεις.Αναλυτική πρόγνωση για όλη την χώρα μας.


Καιρός:Πέφτει απότομα ο υδράργυρος έρχεται πολύ Κρύο και αναμένεται από τις 3 Οκτώβρη και μετά να δούμε και τις πρώτες χιονοπτώσεις.Αναλυτική πρόγνωση για όλη την χώρα μας.








Τελευταίες καλοκαιρινές ημέρες με τον υδράργυρο να ξεπερνά και τους 30 βαθμούς, αλλά ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει την τάση για... ψυχρή αλλαγή του καιρού αρχές Οκτώβρη, που δεν αποκλείει να προκαλέσει και τις πρώτες χιονοπτώσεις σε κορυφές βουνών της βόρειας Ελλάδας.



Τα προγνωστικά μοντέλα έχουν αρχίσει να καταγράφουν την τάση για την πρώτη φετινή ψυχρή εισβολή στην Ευρώπη, τα νότια κράσπεδα της οποίας δεν αποκλείεται να κατορθώσουν (αν και είναι πάρα πολύ νωρίς) να φτάσουν μέχρι και τη χώρα μας. Και δεν αποκλείει ο Σάκης Αρναούτογλου, αν αυτά τα στοιχεία επιβεβαιωθούν, στο διάστημα από τις 3 Οκτώβρη και μετά να δούμε και τις πρώτες χιονοπτώσεις να σημειώνονται σε ορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.



Μέχρι τότε, πάντως, το καλοκαίρι θα συνεχιστεί και ο υδράργυρος δεν αποκλείεται να ξεπεράσει ξανά τους 30 - 31 βαθμούς σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας.



Δείτε αναλυτικά όσα λέει ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ στο βίντεο:
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...