Ticker

10/recent/ticker-posts

Τραγικό τέλος χθές για τον 26χρονο αστυνομικό Αλέξανδρο Γκαμπλιώνη....Ο άτυχος αστυνομικός βρέθηκε από πλήρωμα σούπερ πούμα σε χαράδρα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για να διαπιστωθούν τα πραγματικά αίτια θανάτου του...

Τραγικό τέλος χθές για τον 26χρονο αστυνομικό Αλέξανδρο Γκαμπλιώνη....Ο άτυχος αστυνομικός βρέθηκε από πλήρωμα  σούπερ πούμα σε χαράδρα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για να  διαπιστωθούν τα πραγματικά αίτια θανάτου του...






Είναι πολύ δύσκολες οι επόμενες ώρες για την οικογένεια του. Για τους γονείς του. Για την σύντροφό του. Για τους φίλους του.
Ο άτυχος αστυνομικός παρελήφθη νεκρός από το πλήρωμα του σούπερ πούμα και μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων και από εκεί με ασθενοφόρο στην ιατροδικαστική υπηρεσία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, όπου εκεί θα γίνει η τυπική διαδικασία της νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
Πρόκειται για τον 26χρονο Αλέξανδρο Γκαμπλιώνη , ανιψιό του π. δημάρχου Καλλιδένδρου Κώστα Γκαμπλιώνη, με καταγωγή από το Δενδροχώρι Τρικάλων.
Υπηρετούσε στο Α.Τ. Αμπελοκήπων στην Αθήνα και ένα διάστημα στη φρουρά υπουργού και τώρα ήταν αποσπασμένος στην ομάδα ΔΙΑΣ. Η μεγάλη του αγάπη ήταν το χόμπι της ορειβασίας και στο σημείο όπου έπεσε στην χαράδρα, είχε σκοτωθεί στο παρελθόν και ένας Άγγλος ορειβάτης.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 

Loading...