Ticker

10/recent/ticker-posts

Συγκλονιστικό έγκλημα.Στο εδώλιο η 22χρονη που σκότωσε την 17χρονη αδερφή της Στεφανία με 189 μαχαιριές η οποία εκτός από τα θανατηφόρα χτυπήματα της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά.[ΒΙΝΤΕΟ]



Συγκλονιστικό έγκλημα.Στο εδώλιο η 22χρονη που σκότωσε την 17χρονη αδερφή της Στεφανία με 189 μαχαιριές η οποία εκτός από τα θανατηφόρα χτυπήματα της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά.[ΒΙΝΤΕΟ]







Ένα συγκλονιστικό έγκλημα που έγινε τα 2016 θα αναβιώσει σε δικαστική αίθουσα της Ρωσίας. Η κατηγορούμενη είναι Ελιζαβέτα Ντουντρόβινα, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε με βάναυσο τρόπο την 17χρονη αδερφή της Στεφανία.

Το 17χρονο μοντέλο μαχαιρώθηκε 189 φορές όπως φαίνεται, από την 22χρονη αδερφή της η οποία εκτός από τα θανατηφόρα χτυπήματα, της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά.

Η Ελιζαβέτα είχε συλληφθεί το 2016 για το έγκλημα που συγκλόνισε την Αγία Πετρούπολη και στάλθηκε σε ψυχιατρική κλινική. Σε λίγες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη της και η νεαρή είναι αντιμέτωπη με 25 χρόνια φυλάκισης, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η ίδια αρνείται κατηγορηματικά το έγκλημα και κατά τις πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας θα κατηγορήσει τον τότε σύντροφο της αδερφής της, τον 44χρονο Αλεξέι Φατέβ.

Ωστόσο, οι Αρχές αναφέρουν πως ο άνδρας ήταν μάρτυρας και δεν θεωρείται ένοχος για τον φόνο.

Η Ελιζαβέτα ήταν 19 χρονών όταν φέρεται να διέπραξε τον φόνο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 44χρονος, βρήκε στο διαμέρισμά του τον κατακρεουργημένο πτώμα της Στεφανία αφού είχε βγει έξω για να αγοράσει ένα μπουκάλι κρασί. Ακινητοποίησε την αδερφή της συντρόφου του και την παρέδωσε στην αστυνομία.

Οι εισαγγελείς αναφέρουν πως η 22χρονη φέρθηκε με βάναυσο τρόπο στο πτώμα της αδερφής της.

Και τα δύο κορίτσια είχαν μεγαλώσει σε ορφανοτροφεία.
ΠΗΓΗ

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...