«Βροχή» οι αιτήσεις απο δικαιούχους για το «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον».Η πλατφόρμα των αιτήσεων άνοιξε το πρωί λίγο μετά τις 10 π.μ. ενημερωθειτε αν είστε δικαιούχοι.


«Βροχή» οι αιτήσεις απο δικαιούχους για το «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον».Η πλατφόρμα των αιτήσεων άνοιξε το πρωί λίγο μετά τις 10 π.μ. ενημερωθειτε αν είστε δικαιούχοι.
Μεγάλο το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον» και στην Περιφέρεια Αττικής, για την οποία η πλατφόρμα των αιτήσεων άνοιξε το πρωί λίγο μετά τις 10 π.μ. και σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας οι διαθέσιμοι πόροι εξαντλήθηκαν σχεδόν μιάμιση ώρα μετά και συγκεκριμένα στις 11:35 π.μ.
Υποβλήθηκαν 5.345 αιτήσεις και δεσμεύθηκαν περίπου 55,7 εκατ. ευρώ. Συνολικά για την εν λόγω Περιφέρεια καταχωρήθηκαν 10.168 αιτήσεις.
Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τον Β’ Κύκλο του «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» θα συνεχιστεί την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου για τις Περιφέρειες Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων στην κάθε Περιφέρεια/ομάδα Περιφερειών θα ξεκινά στις 10.00 το πρωί της οριζόμενης ημερομηνίας.
Το ΥΠΕΝ υπενθυμίζει ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να εξασφαλιστούν πρόσθετοι πόροι ώστε να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δικαιούχοι και στο πλαίσιο αυτό θα εξαντλήσει –σε συνεργασία με το συναρμόδιο Υπουργείο Ανάπτυξης- τις δυνατότητες συγχρηματοδότησης από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ.
 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...