Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΚΥΡΑ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ που έδωσαν στα παιδιά πριν από 10 ημέρες.Έτσι με τις υπ’ αριθμ. 1749 έως 1752/2019 ΧΘΕΣΙΝΕΣ αποφάσεις της, η Ολομέλεια του ΣτΕ, τα ακύρωσε ως πρόγραμμα σπουδών και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ φυσικά ότι πρέπει ΑΜΕΣΑ να ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ από τα σχολεία.ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΣΑ...[ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

ΑΚΥΡΑ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ που έδωσαν στα παιδιά πριν από 10 ημέρες.Έτσι με τις υπ’ αριθμ. 1749 έως 1752/2019 ΧΘΕΣΙΝΕΣ αποφάσεις της, η Ολομέλεια του ΣτΕ, τα ακύρωσε ως πρόγραμμα σπουδών και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ φυσικά ότι πρέπει ΑΜΕΣΑ να ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ από τα σχολεία.ΘΑ ΦΡΙΞΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ  ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΣΑ...[ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]








Ι. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΚΥΡΑ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ. ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣτΕ…


… ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.
Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.
Αυτά τα άχρηστα σαπιογραφήματα των υπανθρώπων ΦΙΛΗ και ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ που τα ονόμασαν….. «Θρησκευτικά»,
κρίθηκαν για δεύτερη φορά από την Ολομέλεια του ΣτΕ, ως ΑΚΥΡΑ προγράμματα σπουδών,
διότι έρχονται σε αντίθεση με τα άρθρα 16 παρ.2 και 13 παρ.1 του Συντάγματος, με το άρθρο 2 του Πρώτου Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της ΕΣΔΑ και με την αρχή της ισότητας (άρθρο 4 παρ. 1 του Συντάγματος, άρθρα 14 και 9 της ΕΣΔΑ) διότι όπως προκύπτει από τους σκοπούς και το περιεχόμενό τους, δεν αποβλέπουν στην ανάπτυξη της Ορθόδοξης Χριστιανικής συνείδησης των μαθητών.
Έτσι με τις υπ’ αριθμ. 1749 έως 1752/2019 ΧΘΕΣΙΝΕΣ αποφάσεις της, η Ολομέλεια του ΣτΕ, τα ακύρωσε ως πρόγραμμα σπουδών και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ φυσικά ότι πρέπει ΑΜΕΣΑ να ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ από τα σχολεία,
διότι το υπουργείο αυτά έδωσε στα παιδιά και φέτος, παρότι εκκρεμούσε η απόφαση ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ από το ΣτΕ.
Αν βέβαια η απόφαση του ΣτΕ είχε βγει πριν ανοίξουν τα σχολεία, τότε δεν θα μπορούσαν να έχουν δοθεί αυτά στα παιδιά.
Τώρα όμως είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, να στείλει ΕΚΓΥΚΛΙΟ και να ζητά την ΑΠΟΣΥΡΣΗ των βιβλίων που έδωσε στα παιδιά πριν από 10 ημέρες.
Αν δεν το κάνει, φαίνεται καθαρά πως υπήρχε δόλος.
Ανεξάρτητα όμως με το τι προτίθεται να πράξει το Υπουργείο, (και το λέω διότι μας δείχνει πως περισσότερο με τους προηγούμενους άθεους ταυτίζεται)
η απόφαση του ΣτΕ απευθύνεται σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ και όχι μόνο στον Υπουργό.
Οπότε είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ τα βιβλία και να ΜΗΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ αυτών
και οι Διευθυντές των σχολείων και οι Δάσκαλοι και οι Θεολόγοι,
διότι αν δεν υπακούσουν στην απόφαση του ΣτΕ,
ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ το ποινικό αδίκημα της ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και οποιοσδήποτε γονέας, μπορεί από αύριο να ΚΑΛΕΣΕΙ στο σχολείο την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και να ΜΗΝΥΣΕΙ τον Διευθυντή ή τον θεολόγο αν διδάξει από αυτό το βιβλίο,
και επειδή αυτοί δεν έχουν καμία ασυλία, υποχρεωτικά συλλαμβάνονται με την διαδικασία του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ.
Αυτό αναφέρεται στην νομοθεσία, σχετικά με τον σεβασμό που οφείλει ΟΛΗ η Δημόσια Διοίκηση στις αποφάσεις του ΣτΕ,
στο (άρθρο 95 παρ.5 του Συντάγματος), στο (Π.Δ.18/1989-αρθ.50.4) και τον νόμο 3068/2002 άρθ.1
που όλα αναφέρονται στην «ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ»
Επειδή λοιπόν πολλή κοροϊδία φάγαμε από τους ανθέλληνες και τους Χριστιανομάχους, από δω και πέρα μπορούμε να αντεπιτεθούμε, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
…………………………………………………………………………………………………………………………Αυτά τα άθλια βιβλία «θρησκευτικών» τα έβαλε στα σχολεία ο ΦΙΛΗΣ, και το ΣτΕ τα ακύρωσε μετά από προσφυγές γονέων με τις αποφάσεις 660 και 926 το 2018.
Μετά από αυτό, ο αλήτης ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ αντί να τα αποσύρει έκανε το εξής:
Για να εμπαίξει το ΣτΕ και να εμποδίσει τις νομικές αντιδράσεις των γονέων, έκανε μία ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ των αποφάσεων του ΦΙΛΗ , που κατά 99.9% ήταν ίδιες και τις ονόμασε «αποφάσεις ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ» και έδωσε πάλι στα σχολεία πέρυσι, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ που είχε δώσει ο ΦΙΛΗΣ.
Και έτσι έβρισκαν και «πάτημα» τα τσιράκια του Γαβρόγλου, (διευθυντές, Θεολόγοι, Δάσκαλοι) και αν τους έλεγες πως τα βιβλία έχουν ακυρωθεί από το ΣτΕ, σου έλεγαν: «ναι αλλά αυτό αφορά τις υπ. αποφάσεις του ΦΙΛΗ και όχι του ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ», ενώ επρόκειτο για τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΙΒΛΙΑ.
Τέτοια κοροϊδία φάγαμε.
Και αυτά ΤΑ ΙΔΙΑ βιβλία έδωσε και φέτος η «Χριστιανο-πατριωτική» Ν.Δ. με την Κεραμέως, που ταυτίστηκε με τον ΦΙΛΗ και κατάργησε το Θρήσκευμα και την Ιθαγένεια στα Απολυτήρια.
Εδώ μπορεί να διαφέρει λίγο η όψη των «γουρουνιών» αλλά στην βρώμα είναι ΙΔΙΑ.
Και τώρα βγήκαν ΕΧΘΕΣ οι νέες αποφάσεις της Ολομέλειας του ΣτΕ που ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ και τις αποφάσεις του ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ, υποχρεώνοντας όλους στην ΔΙΟΙΚΗΣΗ των ΣΧΟΛΕΙΩΝ , να συμμορφωθούν με την απόφαση και να ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ τα παράνομα πλέον βιβλία ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, γιατί πλέον υπάρχει ποινική δίωξη και ΑΥΤΟΦΩΡΟ για όποιον Διευθυντή και Δάσκαλο δεν συμμορφωθεί.
Αυτό που μένει να δούμε, είναι αν η Κεραμέως θα κάνει και αυτή το ίδιο που έκανε ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ και θα βγάλει δική της Υπουργική απόφαση, που θα είναι κατά 99% ίδια με του Γαβρόγλου, με σκοπό να χλευάσει και αυτή το ΣτΕ και τους Έλληνες.
Αλλά μέχρι τότε και μέχρι να τυπωθούν και να δοθούν στα παιδιά τα καινούργια βιβλία Θρησκευτικών, είναι υποχρεωμένοι από την νομοθεσία, να αποσύρουν αυτά που έδωσαν πριν 10 ημέρες, διαφορετικά η κάθε μήνυση γονέα, στέλνει από Δευτέρα στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ, Διευθυντές, Δασκάλους και Θεολόγους.
Οι μηνύσεις στους Διευθυντές, Δασκάλους και Θεολόγους, δεν απαιτούν κανένα χρηματικό παράβολο διότι η παράβαση καθήκοντος διώκεται αυτεπαγγέλτως,
γίνονται με βάση τις αποφάσεις 1749 έως 1752/2019 της Ολομέλειας του ΣτΕ και είναι για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ κατά το άρθρο 259 του Ποινικού Κώδικα,
σύμφωνα με το (άρθρο 95 παρ.5 του Συντάγματος), το (Π.Δ.18/1989-αρθ.50.4) και τον νόμο 3068/2002 άρθ.1 που όλα αναφέρονται στην «ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ του ΣτΕ και γενικά τις Δικαστικές αποφάσεις».
Αρκετά μας χλευάζουν και χτυπάνε την Χριστιανική συνείδηση των παιδιών μας. Από μεθαύριο Δευτέρα, μπορούμε να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ τα πράγματα.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής –αρθρογράφος
Υ.Γ. Αυτό που θα έχετε παρατηρήσει πάντως, είναι πως οι Ιεράρχες μας που θα έπρεπε να είναι στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και να υπερασπίζονται το δικαίωμα των παιδιών μας στην διαμόρφωση της Χριστιανικής συνειδήσεως τους, αυτοί ΑΠΕΧΟΥΝ από κάθε ενεργή αντίδραση και έχουν ουσιαστικά εγκαταλείψει τα παιδιά μας στις ορέξεις των άθεων και των ανθελλήνων πολιτικών.
Οι Χριστιανοί να πηγαίνετε στους Ιερούς Ναούς και να ανάβετε ένα κερί για την Ελλάδα μας και την Ορθοδοξία μας, παρακαλώντας τον Κύριο μας, να ΕΠΕΜΒΕΙ και να μας ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ από τους προδότες της πίστεως και της πατρίδος μας και να μας αναδείξει ΑΞΙΟΥΣ ΠΟΙΜΕΝΕΣ και ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ για να οδηγήσουν αυτόν τον ευσεβή ελληνικό λαό. Ένα κεράκι είναι. Δεν θα χάσετε τίποτα, αλλά θα κερδίσετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
 
Loading...