Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝΗΛΙΚΗ εκατομμυριούχος:Εξάχρονη Youtuber αγόρασε έπαυλη οκτώ εκατομμυρίων!!Κέρδισε αμύθητα ποσά απο τα περίεργα βίντεο της!![2 ΒΙΝΤΕΟ]



ΑΝΗΛΙΚΗ εκατομμυριούχος:Εξάχρονη Youtuber αγόρασε έπαυλη οκτώ εκατομμυρίων!!Κέρδισε αμύθητα ποσά απο τα περίεργα βίντεο της!![2 ΒΙΝΤΕΟ]





Μία 6χρονη είναι σταρ του YouTube και κατάφερε να αγοράσει το πρώτο της… σπίτι, αξίας οκτώ εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Μπόραμ έχει δύο κανάλια στο YouTube με συνολικά περίπου 30 εκατομμύρια συνδρομητές. Στο ένα κανάλι κάνει κριτικές για παιχνίδια σε 13,6 εκατ. συνδρομητές, ενώ το δεύτερο είναι video blog στον οποίο έχουν εγγραφεί 17,6 εκατ. χρήστες.

Ωστόσο, τα βίντεο της μικρής έχουν προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις στη χώρα της, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα του CNNi.

Το 2017 η ΜΚΟ «Save the Children» δέχτηκε αρκετά παράπονα από πολίτες, οι οποίοι υποστήριζαν ότι τα βίντεο της 6χρονης θα μπορούσαν να έχουν αρνητικές συνέπειες στη συναισθηματική και ηθική ανάπτυξη των νεαρών, σε ηλικία, ατόμων που έχουν γίνει συνδρομητές.

Αφορμή για τις αντιδράσεις είχε αποτελέσει ένα βίντεο -το οποίο πλέον έχει «κατέβει»- όπου η μικρή έκλεβε χρήματα από το πορτοφόλι του πατέρα της και οδηγούσε αυτοκίνητο.

Η 6χρονη δεν είναι η μοναδική περίπτωση ανήλικου εκατομμυριούχου Youtuber, καθώς σύμφωνα με το Forbes, o Youtuber με τα περισσότερα κέρδη για το 2018 (22 εκατ. δολάρια) ήταν ο 7χρονος Ryan Kaji που πρωταγωνιστεί στο κανάλι Ryan ToysReview.

Boram, 6-year-old South Korean YouTuber, buys $8 million property

By Julia Hollingsworth and Ji Su Lee, CNNi
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.