Ticker

10/recent/ticker-posts

''ΔΩΡΑΚΙ'' ΑΠΟ ΤΟΝ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ...ΑΓΑΠΗ...!!Για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας μαχητικό αεροσκάφος Su-57 5ης γενιάς έχει την δυνατότητα ΜΕ ΤΟΝ υπερηχητικό πύραυλο “Κινζάλ”ΠΟΥ αλλάζει πορεία ενώ βρίσκεται στον αέρα, γεγονός που τον καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνο για τον εχθρό, αφού δεν μπορεί να αναχαιτιστεί!!Τα ρωσικά μαχητικά Su-57 είναι 5ης γενιάς και αποτελούν τις ισχυρότερες πολεμικές μηχανές στον πλανήτη!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

''ΔΩΡΑΚΙ'' ΑΠΟ ΤΟΝ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ...ΑΓΑΠΗ...!!Για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας μαχητικό αεροσκάφος Su-57 5ης γενιάς έχει την δυνατότητα  ΜΕ ΤΟΝ υπερηχητικό πύραυλο “Κινζάλ”ΠΟΥ αλλάζει πορεία ενώ βρίσκεται στον αέρα, γεγονός που τον καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνο για τον εχθρό, αφού  δεν μπορεί να αναχαιτιστεί!!Τα ρωσικά μαχητικά Su-57 είναι 5ης γενιάς και αποτελούν τις ισχυρότερες πολεμικές μηχανές στον πλανήτη!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ


 
Για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας,
ένα μαχητικό αεροσκάφος έχει την δυνατότητα να κάνει απίστευτους «ακροβατικούς» ελιγμούς. Τα ρωσικά μαχητικά Su-57 είναι 5ης γενιάς και αποτελούν τις ισχυρότερες πολεμικές μηχανές στον πλανήτη.

Σχεδιάστηκαν ως απάντηση στα αμερικανικά F-22 και F-35. Το ιδιαίτερο και πεπλατυσμένο αεροδυναμικό τους σχήμα, προκαλεί δέος. Τα Su-57 “σπάνε” το φράγμα του ήχου, είναι stealth και το ίδιο το αεροσκάφος, “έχει” Τεχνητή Νοημοσύνη.
Σε μια επίδειξη δύναμης, τα ρωσικά μαχητικά συνόδευσαν το προεδρικό αεροσκάφος. Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη σύντομα θα μπουν στην υπηρεσία της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας.
Παράλληλα, ο Πούτιν επιθεώρησε την ετοιμότητα των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων και πιο συγκεκριμένα τον υπερηχητικό πύραυλο “Κινζάλ”, ο οποίος έχει την δυνατότητα να αλλάζει πορεία ενώ βρίσκεται στον αέρα, γεγονός που τον καθιστά εξαιρετικά επικίνδυνο για τον εχθρό, αφού θεωρητικά δεν μπορεί να αναχαιτιστεί.

Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα στον πλανήτη, η οποία έχει την δυνατότητα να εξαπολύσει τέτοιου τύπου πύραυλο, από αέρος.
Σημείωση: O Πούτιν μίλησε με ανώτατα στρατιωτικά στελέχη, για προσχέδια άγνωστα και απόλυτα μυστικά. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, ότι οι Ρώσοι δουλεύουν “κάτω από το τραπέζι”.
Όπως είπε ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας, στόχος του είναι να κάνει την χώρα του, πρώτη στρατιωτική δύναμη στον κόσμο. Για αυτό τον λόγο, στηρίζει την ανάπτυξη νέων κρυφών στρατιωτικών τεχνολογιών.
Σίγουρα θα θυμάστε την εποχή που οι διάφοροι αναλυτές, έλεγαν ότι οι πολίτες στην Ρωσία του Πούτιν, δεν είχαν να φάνε. Να όμως που τα γεγονότα, τους διαψεύδουν.

Loading...