Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!SOS!!ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ meteo SOS!!ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει την Ελλάδα ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ…!!ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ περιοχές ΠΟΥ θα χτυπήσει ο «ΑΝΤΙΝΟΟΣ» όπως ονομάστηκε από το meteo.gr.


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!SOS!!ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ meteo  SOS!!ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει την Ελλάδα ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ…!!ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ  περιοχές ΠΟΥ θα χτυπήσει ο «ΑΝΤΙΝΟΟΣ» όπως ονομάστηκε από το meteo.gr.






Ψυχρές αέριες μάζες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα κινούμενες προς τη χώρα μας, θα έχουν ως αποτέλεσμα την επικράτηση συνθηκών έντονης αστάθειας και το σχηματισμό της κακοκαιρίας «Αντίνοος».

    Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Προσοχή τις επόμενες ώρες στην Αττική - «Χτυπά» ΟΛΗ την Ελλάδα ο Αντίνοος

Ο «Αντίνοος» , όπως φαίνεται στη διαφάνεια που ακολουθεί θα επηρεάσει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρκετές περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους.


Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία η ημέρα με τα ισχυρότερα και πιο επικίνδυνα φαινόμενα θα είναι η Τρίτη.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζονται οι προβλεπόμενες βροχοπτώσεις από τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής 14/07 έως και τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 17/07.
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.