Ticker

10/recent/ticker-posts

«Αγρυπνείτε»!!ΕΣΚΑΣΕ ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ....ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ....Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ....ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΛΑΣΕΩΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ...!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ διασφαλίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τα συμφέροντα της πατρίδας και του Έθνους μας!!ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ''ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ''....!![ΦΩΤΟ]

 «Αγρυπνείτε»!!ΕΣΚΑΣΕ ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ....ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ....Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ....ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΛΑΣΕΩΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ...!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ διασφαλίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τα συμφέροντα της πατρίδας και του Έθνους μας!!ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ''ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ''....!![ΦΩΤΟ]






Η Ελλάδα μας βρίσκεται σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι .
Είτε ζητάμε αυτά που μας ανήκουν σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και τις συνθήκες και προβαίνουμε σε ανακήρυξη της ΑΟΖ για να διασφαλίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τα συμφέροντα της πατρίδας και του Έθνους μας .
Είτε από την άλλη κάνουμε το κορόιδο, λέμε «Yes Sir » από φόβο και παραχωρούμε στους Τούρκους και όσους τους υποστηρίζουν κρυφά η φανερά ,τα κυριαρχικά δικαιώματα μας στο Αιγαίο ,σκύβοντας το κεφάλι μαζί με την Κύπρο στους Οθωμανούς .
Η δεύτερη επιλογή, είναι αυτή που θα μας εξωθήσουν και μας εξωθούν οι «φίλοι» μας οι Αμερικανοί, κάνοντας τα στραβά μάτια σε οτιδήποτε κάνει η Τουρκία.
Αφού ποτέ δεν σταμάτησαν να τις κάνουν τα χατίρια ..
Από τελεσίγραφο σε τελεσίγραφο πάει ο Αμερικάνος ,το «πεντάγωνο» ζητεί κυρώσεις ,τις οποίες δεν υπογράφει ο «εμποράκος» και αν δεν τις υπογράψει αυτός ,ισχύει ότι θέλει αυτός μέχρι την λήξη της Θητείας του . Δεν πάνε να κάνουν ότι θέλουν ,χωρίς την υπογραφή του «εμποράκου » τίποτα δεν γίνεται ..
Εδώ διαπραγματεύεται μαζί τους να πάρουν και τους Patriot.. αρκεί να πουλάει ο «εμποράκος» τίποτα άλλο δεν τον ενδιαφέρει .
Οι S400 έφτασαν στην Τουρκία σαν πρώτη παρτίδα ,ποιος ξέρει αν τους έστειλαν «ζωτικά » μέρη ή μέρη του συστήματος άχρηστα νεκρά που ούτε για «νεροσωλήνες » δεν κάνουν..
Το πιθανότερο είναι ότι ο Πούτιν που ανόρθωσε μία υπερδύναμη και διαπραγματεύεται με έναν «ταραχοποιό » αλαζόνα και εκτός εαυτού Ερντογάν του έχει στείλει «ποτιστικούς νεροσωλήνες » για να παίζει και να κομπάζει και αυτός βλέπει συστήματα που θα κάνουν την Τουρκία υπερδύναμη ..
Τριήμερο εκφοβισμού ..
Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι το » τριήμερο εκφοβισμού «, που θα περάσει ο όλος ο Ελληνισμός μαζί Έλληνες και Κύπριοι και το μυστικό που οι Τούρκοι θα μάθουν τρεις ημέρες πριν απο εμάς και προφανώς θα προκαλέσουν τον εκφοβισμό στον Ελληνισμό ,πάνω σε αυτό που εκείνοι θα γνωρίζουν Να μην λυγίσουμε τότε !!!.Ας γίνει λοιπόν το θέλημα Θεού .
Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε …
Αν αναλογιστεί κανείς ότι αν προκύψουν τόσο δύσκολες για τον Ελληνισμό στιγμές και τόσο κρίσιμες αποφάσεις, που πρέπει να ληφθούν μέσα σε κάποιες ημέρες. Με δεδομένο την έλλειψη εμπειρίας αλλά και διασυνδέσεων με το εξωτερικό ,όσο και καλή διάθεση να έχει η κυβέρνηση δεν φτάνουν .Θα υπάρξει πανικός και σύγχυση τύπου «Ιμίων «
Ο Θεός να βάλει το χέρι του λοιπόν και θα το βάλει με το «ξανθό γένος «…,μάλλον θα προλάβουμε και ανακηρύξουμε την δικαιούμενη ΑΟΖ πριν ο Τούρκος μας φέρει προ τετελεσμένων με την κάλυψη των Αμερικάνων και της Ε.Ε. Είναι η απαρχή των γεγονότων ,αν δεν την διακηρύξουμε «σκύβουμε» το κεφάλι στον Τούρκο και πιθανότερο είναι ότι θα τα χάσουμε όλα, εκτός από της Εθνική μας υπερηφάνεια και κυριαρχία …
Η ανακήρυξη της ΑΟΖ είναι το «κλειδί » που θα επιφέρει τα γεγονότα ..Ήδη 138 κράτη έχουν ανακηρύξει ΑΟΖ.
Πάρτε μία ιδέα ,αυτή είναι η ΑΟΖ της Τουρκίας με βάση του Συντάγματος των Ωκεανών και Θαλασσών, που θεσμοθέτησε η παγκόσμια κοινότητα το 1982 με την Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS).
Η UNCLOS αναφέρει ρητά (άρθρο 121, παράγραφο 2) ότι όλα τα νησιά διαθέτουν ΑΟΖ και ότι η ΑΟΖ ενός νησιού καθορίζεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που καθορίζεται και για τις ηπειρωτικές περιοχές.
“Πάντα ἰσχύω ἐν τῷ ἐνδυναμοῦντί με Χριστῷ”
» Μαχόμενος Ορθόδοξος Έλληνας «
«Αγρυπνείτε και προσεύχεσθε»
» ΜΑΧ.Ο.Μ.Ε « Μαχόμενη .Ορθόδοξη . Μητέρα. Ελλάδα
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.